2777
2789
راستش صبح نگاه تست کردم دوتا خط کمرنگ بودننمیدونم دیگهنه داروخونه نزدیک نیست

به تست دیگه زدی دو تا خط کمرنگ بود یا همون تست

حالا مهم زیاد نیس احتمال زیاد حامله باشی وپسر هم باشه مبارکه

نگهش دار اگه بودی الان چند سالته

به تست دیگه زدی دو تا خط کمرنگ بود یا همون تست حالا مهم زیاد نیس احتمال زیاد حامله باشی وپسر هم باش ...

نه همون تست

از کجا میگی پسره؟

ببین از اون روز گ جلوگیری نکردم۱۲ روز میگذره ینی اینقد زود علائم شروع میشن؟دو روز دیگه باید پری بشم

حالم خیلی بده از ی طرف تهوع دارم وبیحالم از طرفیم بچه نمیخام

۳۰سالمه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه دخترو پسر دوقلوامسال میخا برن کلاس اولاصلا در توانم نیست بخام بچه بیارم بخدا جلوگیری داشتم همیشه ...

فقط قضیه قرص اورژانسی درست نگفتی چند ساعت بعد اینا خوردی یعنی ۱۵و ۱۷ رو داشتی بعد مثلا فرداش یعنی ۱۸یه قرص اورژانس خوردی واسه همه ی این روزا

فقط قضیه قرص اورژانسی درست نگفتی چند ساعت بعد اینا خوردی یعنی ۱۵و ۱۷ رو داشتی بعد مثلا فرداش یعنی ...

بعدشم شوهرم یه سری دارو میخوره

اگ کسی قصد بچه دار شدن داشته باشه باید۶ماه از قطع اون قرصا بگذره اقدام کنی اگ ناخاسته باردار بشم صد درصد اون بچه مشکل داره

نه همون تست از کجا میگی پسره؟ببین از اون روز گ جلوگیری نکردم۱۲ روز میگذره ینی اینقد زود علائم شروع م ...

خدا بخیر میکنه نگران نباش روزهایی که انجام شده پرخطر بوده

اینجا فقط همون قرص اورژانسی که خوردی شاید شاید خرابش کنه اگه زود خورده باشی و همون قرص هم کل بدنت بهم میریزه و شاید پریود هم نشی چند تا بیبی چک بگیر و هر روز صبح تست بده

البته شما میگی از همین الان هم دو تا شده خط ها

فردا دوباره تست بزن ببین حتی دوتا هاله کمرنگ هم بیفته یعنی حاملگی

حالا چرا بچه نمیخوای نترس بچه اول زحمتش زیاده ولی الان بچه های دیگت کمک دستت میشن

البته شاید میگم حامله هستی بخاطر هاله

ببین عزیزم من۲۱ و۲۳ خرداد جلوگیری نداشتم ک میفته۱۵و۱۷ پریودم خب؟اگ باردارم باشم الان ۱۲ روزشه خخخ

۱۲روزه شاید بیبی چک نشون نده

روی بیبی چک نوشته بعد یه مدت زمانی اعتبار نداره نمیدونم شاید یکساعت بعدش رفتی نگا کردی