2777
2789
ممنون عزیزمراستش همیشه سفت و سخت جلوگیری داشتیم اما ایندفعه نشد..اما حس میکنم باردارم چون قبلا هم ای ...

انشالله که خواستت با صلاح خدا یکیه نگران نباش❤️❤️❤️

اصلا درخواست دوستی ندید

عزیزم نگران نباش بیشتر استرس ش گرفتی بنظرم تا واقعیت باشهقرص چی خوردی بعدش چند ساعت بعدش قرص خوردی

قرص اورژانسی

اگ بدونی چقد نذر ونیاز کردم نباشم

استرس ک دارم اما حسم میگه هستم چون قبلا هم ک باردار بودم تهوع داشتم بیحال بودم فقط دلم میخاد بخابم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص اورژانسیاگ بدونی چقد نذر ونیاز کردم نباشم استرس ک دارم اما حسم میگه هستم چون قبلا هم ک باردار بو ...

اگر که یه روز بعدش خوردی دیگه حامله نیستی نگران نباش

زمان اقدام طبیعی جلوگیری داشتی یا هیچ جلوگیری نداشتی؟

دوره هات چن روزستاگه ۲۶یا۲۷روزه شاید حامله نباشی ولی اگه ۲۸روزه باشی احتمالش هست. اصلا هیچ جلوگیری ن ...

تست گزاشتم الان

مارک روژان بود انگار خراب بود اولش هیچ خطی نیوفتاد چن بار دیگه ادرار ریختم یه خط افتاد اما حس میکنم خط بالاش پخش شده کمرنگ نمیدونم اصن چی بود چیشد خخخ

دوره هات چن روزستاگه ۲۶یا۲۷روزه شاید حامله نباشی ولی اگه ۲۸روزه باشی احتمالش هست. اصلا هیچ جلوگیری ن ...

تست گزاشتم الان

مارک روژان بود انگار خراب بود اولش هیچ خطی نیوفتاد چن بار دیگه ادرار ریختم یه خط افتاد اما حس میکنم خط بالاش پخش شده کمرنگ نمیدونم اصن چی بود چیشد خخخ

تست گزاشتم الانمارک روژان بود انگار خراب بود اولش هیچ خطی نیوفتاد چن بار دیگه ادرار ریختم یه خط افتا ...

اگه میخوای دوباره تست بدی مایعات نخور دوباره تست بخر

تاریخ انقضاش نزدیک نباشه تاریخ تولیدش جدید باشه داروخانه نزدیک تون نیس

اگه میخوای دوباره تست بدی مایعات نخور دوباره تست بخر تاریخ انقضاش نزدیک نباشه تاریخ تولیدش جدید باش ...

راستش صبح نگاه تست کردم دوتا خط کمرنگ بودن

نمیدونم دیگه

نه داروخونه نزدیک نیست