2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم

46 بازدید | 21 پست

نه به فکر اینن که زیبا باشن و هی استاندارد زیبایی بیاد و بخان عمل کنن

نه نگران تیپشونن

نه نگران اینن بدون زن و دوس دختر بمونن

نه کسی حس ناکافی بودن میده بهشون

هر دختریم بیاد سمتشون فک میکنن بازی گوگل پلیه باش بازی میکنن و میزارنش کنار

با دوستاشونم همیشه عشق و حالن

کاش پسر بودم

...

فکر میکنی

پسرا توی شورتشونم با هم مقایسه میکنن چه برسه قیافه و هیکلشونو

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب . شما برعکس من هستین .

من میگم کاش دختر بودم ..☺🥰🥰🥰😊😊

من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .عاشق حجاب و نجابت های زنانه. دنیای دوگانه ای دارم . گاهی نه خیلی زن و گاهی نه خیلی مرد.

کاش پسر بودم اما نه اینایی که گفتی

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

به نظر من هر جنسیتی دغدغههای خاص خودش رو داره .

من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .عاشق حجاب و نجابت های زنانه. دنیای دوگانه ای دارم . گاهی نه خیلی زن و گاهی نه خیلی مرد.

هی دختر

من خودم پسرم

میتونی تاپیکم رو ببینی که نگران سایز ناخونم هم بودم

درسته، میفهمم که چقدر تو جامعه به نفع پسرا تبعیض وجود داره اما قدر خودت رو بدون و از هرچی که داری استفاده کن

مطمئن باش تغییر از آدمایی که با تبعیض و سختی باز هم ادامه میدن رخ میده

بهت امید دارم.

(e^(iπ-