2789
عنوان

همورویید

105 بازدید | 42 پست

خانما خیلی معذرت میخوام

خواهرم الان یکماه مقعد و اطراف مقعدش خارش شدید داره،خجالتشم میشه بره دکتر.میگه اطراف مقعدش کمی برامدگی ریز بوجود اومده.همش روغن زیتون یا وازلین چرب میکنه که خارشش بهتر شه.

ولی

یه راه حل دارین که خوب شه.؟ هم اون برامدگی ها هم خارش

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

زگیل نیستن؟

.هدف ما از زندگی آزادی و رهایی و شجاعت هست ...اما روحمون به خدا تعلق داره جز با خدا آرامش پیدا نمیکنه. پس خودت رو درگیر تعصبات و عقاید اجباری و قصاوت های نا به جا نکن هر جا شک کردی دنبالش برو چون مطمعن باش شک پیش میاد پس ازش نترس ..برای خودت و روحت و خدا زندگی کن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زگیل نیستن؟

نه زگیل که خارش نداره و شکلش فرق میکنه

ازگوگل که نگاه کرده شبیه بواسیر بوده

باید حتما ویزیت شهاگر هموروئید باشه بستگی به نوعش دارهمن که تقریبا ۱۰ روز پیش عمل کردمخجالت ندارهمشک ...

عملش چجوریه؟ با لیزر؟

جا خواب میشه؟ چونشاغله

بپرس ببین اینمدت یبوست یا اسهال شدید نداشته؟

درضمن همورویید از قسمت داخلی مقعد بوجود میاد و زمان دفع درد شدید ووخونریزی داره ، اما اگه اطرافشه ..چیز دیگه س زگیل تناسلی چیزی احتمالا

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

بپرس ببین اینمدت یبوست یا اسهال شدید نداشته؟ درضمن همورویید از قسمت داخلی مقعد بوجود میاد و زمان دفع ...

اول یک هفته اسهال شده یهویی. بعد از اسهال این اتفاق افتاد

و الان یبوست خفیف داره

باید حتما ویزیت شهاگر هموروئید باشه بستگی به نوعش دارهمن که تقریبا ۱۰ روز پیش عمل کردمخجالت ندارهمشک ...

یبوست نیستی ؟ اذیت نمیشی زمان دفع

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

عملش چجوریه؟ با لیزر؟جا خواب میشه؟ چونشاغله

ببین به من گفت جراحی،لیزر نکرد.عملش نیم ساعت طول کشید با بیهوشی،بعد که اومدم خونه درد و خونریزی داشتم،به نظرم چون شاغله عملشو بندازه اخر هفته که یک روز جمعه رو استراحت کنه و یک یا دو روزم استراحت پزشکی بنویسه دکتر.من از همون اول تونستم کارامو کنم و جاخواب نشدم.من نوزادم دارم.ولی خب استراحت کنه خیلی بهتره.الان بعد از ۱۰ روز فقط وقتی سرویس میرم کمی اذیت میشم.