2789
عنوان

همورویید

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 42 پست
بپرس ببین اینمدت یبوست یا اسهال شدید نداشته؟ درضمن همورویید از قسمت داخلی مقعد بوجود میاد و زمان دفع ...

برای من هموروئید خارجی بود،وقت دفع درد و خونریزی نداشتم فقط چون ظاهرش بد بود عمل کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول یک هفته اسهال شده یهویی. بعد از اسهال این اتفاق افتادو الان یبوست خفیف داره

بازم باید بره جای جراح معاینه بشه ..چون شما میگی کنار مقعد ،نه داخلش ..شاید فیستول همچی چیزی باشه ..کلی مریضی واسه اون ناحیه س

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

ببین به من گفت جراحی،لیزر نکرد.عملش نیم ساعت طول کشید با بیهوشی،بعد که اومدم خونه درد و خونریزی داشت ...

عزیزم انشالله بهتر باشی.

باید باهاش صحبت کنم راضی شه

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

بازم باید بره جای جراح معاینه بشه ..چون شما میگی کنار مقعد ،نه داخلش ..شاید فیستول همچی چیزی باشه ...

نه خواهر، اطراف مقعد خارش داره و دور مقعد ،خیلی ببخشید

جایی که دفع انجام میشه برآمدگی بوجود اومده

برای من هموروئید خارجی بود،وقت دفع درد و خونریزی نداشتم فقط چون ظاهرش بد بود عمل کردم.

خواهر منم همینه.فقط اوایل مقعدش درد داشت الاندیگه درد نداره فقط خارش، و یبوستم داره

احتمالا زخم شدهشایدمتبخال باشه

اینا همرو گفتم و بررسی کرده و الان بااین علائمیکه میگه بیشتر شبیه بواسیر یا همون همورویید هستش

خواهر منم همینه.فقط اوایل مقعدش درد داشت الاندیگه درد نداره فقط خارش، و یبوستم داره

اگر این رابطه رو ادامه بده بدون دیگه کنترل مدفوع رو نخواهد داشت

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

سعی میکنم ملین بخورم مثل میوه، روغن زیتون،آب،سوپ و...اوایل اذیت میشدم الان خیلی کمتر شدهاصلا اگر رژی ...

بغیر از میوه، چی پیشنهاد میکنین که خواهرمم بخوره یبوستش خوب شه

اگه مطمئنی هموروئید هست بگو شور هندوانه ابوجهل بخوره اگه تو شهرتون هست خیلی بهتر میشه

شور هندونه ابوجهل؟از عطاری باید بگیره

نه خواهر، اطراف مقعد خارش داره و دور مقعد ،خیلی ببخشیدجایی که دفع انجام میشه برآمدگی بوجود اومده

خوب اگه اطراف مقعد ببین بهش بگو هر چیزی اونجا نزنه بره پماد آنتی همورویید از داروخونه بگیره با انگشت یا اپلیکاتور بزنه داخل مقعد خیلی موثر من قبلا استفاده کردم منم اوایل خارش شدید داشتم ،شیافشم هست اگه مشکلی نداره شیافش و بزنه ...بعد دفعم خودش با صابون بدون عطر بشوره تمیز کنه ..یمدت لباس زیر نپوشه ..روزی یکربع هم بشینه توی آب گرم ..اینا بمرور تاثبر میزاره ..چیزای گرمم یمدت نخوره مثل ادویه های گرم فلفل و زنجبیل و این موارد باعث خارش بیشتر میشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑