بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما انسانیم، سرشار از نیاز روحی و جسمی، و این خیلی قابل درکِ. ازدواج هم برای التیام بخشی از جسم و روحمونه، اگر طرف مقابل عاجز هست از دادن این آرامش به همسرش یا هیچ تلاشی نمیکنه، باید بدونیم توان اون آدم همینقدره، این رو امتحان ببینیم اگر توان پذیرشش رو داریم با خدا معامله کنیم و با صبر و وفاداری همین چندسال عمر رو بگذرونیم که کوتاهه، ولی اگر داره دین و دنیامون با این فرد نامناسب تباه میشه، با جدایی اون را بسپاریم به خدا و جفت آرامش دهندهی خودمون رو پیدا کنیم.
که این راه منصفانه تره
ما مال خداییم، آدم مال خدا رو صرف کسی دیگه نمیکنه:)🌿
بله وگرنه این کابوس تموم میشداصلا بهش اعتماد ندارم و کلی هم تلاش میکنه ولی نمیتونم
متاسفانه سخت درکتون میکنم حتما برید مشاوره حتی شده خودتون به تنهایی متاسفانه دوستانم دچار مشکل مشابه شما پیش رفتن حتی تا پای طلاقم رفتن اما برگشتن به زندگی درسته زندگی سابق نمیشه اما باز باعث شد بتونن بااین مشکل کنار بیان و از راه و مسیر دیگه به زندگی نگاه کنن شما حق خوب زندگی کردن داری بخاطر خطای دیگران یا قضاوت نابجای مردم این حق از خودت نگیر
به جایی رسیدم که به همسرم حق میدم خیانت کنهخودمو از عالم و آدم کمتر میدونم فک نکنم دیگه از لحاظ روان ...
کی این حرفارو بهت میزنه ؟ شوهرت یا خانواده اش،
۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....