2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 62 پست
اصلا اشتباه نکن تو مقصر نیستی اینا همه توجیح که تو مقصری همسرتون اگه آدم بدونن بقول خودتون میومد ایر ...

به جایی رسیدم که به همسرم حق میدم خیانت کنه

خودمو از عالم و آدم کمتر میدونم

فک نکنم دیگه از لحاظ روانی مثل قبل بشم

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ما انسانیم، سرشار از نیاز روحی و جسمی، و این خیلی قابل درکِ. ازدواج هم برای التیام بخشی از جسم و روحمونه، اگر طرف مقابل عاجز هست از دادن این آرامش به همسرش یا هیچ تلاشی نمیکنه، باید بدونیم توان اون آدم همینقدره، این رو امتحان ببینیم اگر توان پذیرشش رو داریم با خدا معامله کنیم و با صبر و وفاداری همین چندسال عمر رو بگذرونیم که کوتاهه، ولی اگر داره دین و دنیامون با این فرد نامناسب تباه میشه، با جدایی اون را بسپاریم به خدا و جفت آرامش دهندهی خودمون رو پیدا کنیم.

که این راه منصفانه تره

ما مال خداییم، آدم مال خدا رو صرف کسی دیگه نمیکنه:)🌿
بله وگرنه این کابوس تموم میشداصلا بهش اعتماد ندارم و کلی هم تلاش میکنه ولی نمیتونم

حالابازشوهرشماتلاش میکنه. شوهرِعوضیه من میشینه پیشم چت میکنه باهاش. سپردمش به خدااااااا که جوابش رابده شرایط طلاق ندارم

حالابازشوهرشماتلاش میکنه. شوهرِعوضیه من میشینه پیشم چت میکنه باهاش. سپردمش به خدااااااا که جوابش راب ...

خدا لعنتش کنه

نمیدونم چرا اینقدر هول و هرزن

من که همیشه میگم هر چقدرم طرف مقابل مقصر باشه اول زندگی رو تموم کنین بعد برید سراغ یکی دیگه

آخر کثافت بودنه هم زمان با دو نفر بودن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بله وگرنه این کابوس تموم میشداصلا بهش اعتماد ندارم و کلی هم تلاش میکنه ولی نمیتونم

متاسفانه سخت درکتون میکنم حتما برید مشاوره حتی شده خودتون به تنهایی متاسفانه دوستانم دچار مشکل مشابه شما پیش رفتن حتی تا پای طلاقم رفتن اما برگشتن به زندگی درسته زندگی سابق نمیشه اما باز باعث شد بتونن بااین مشکل کنار بیان و از راه و مسیر دیگه به زندگی نگاه کنن شما حق خوب زندگی کردن داری بخاطر خطای دیگران یا قضاوت نابجای مردم این حق از خودت نگیر

ما انسانیم، سرشار از نیاز روحی و جسمی، و این خیلی قابل درکِ. ازدواج هم برای التیام بخشی از جسم و روح ...

دوست داشتم نظر شما رو

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
به جایی رسیدم که به همسرم حق میدم خیانت کنهخودمو از عالم و آدم کمتر میدونم فک نکنم دیگه از لحاظ روان ...

کی این حرفارو بهت میزنه ؟ شوهرت یا خانواده اش،

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

متاسفانه سخت درکتون میکنم حتما برید مشاوره حتی شده خودتون به تنهایی متاسفانه دوستانم دچار مشکل مشابه ...

آره حتما باید برم مشاوره چون روح و روانم داغون شده دیگه نمیتونم به زندگی ادامه بدم