2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 62 پست

نه خیانت مثل ق..تل هست . اون کشتن جسمه این بدتره کشتن روح و قلب . به هر دلیلی من ردش میکنم . تا تکلیف رابطتت مشخص نکردی حق این که نفر سومی بیاد تو زندگی هیچ کدوم نداریم.اول چه خوبه رابطه ساخته بشه .ن بزنیم خرابترش کنیم.

بنی آدم اعضای یک پیکرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر خیانت همسرم میگن اگه زن بودی خیانت نمیدیدی

همسرت اگه مرد بود چشمش دنبال دیگران نبود هرکی گفته خیلی ببخشید غلطت کرده چیکار میکردی قلاده گردنش مینداختی اون موقع هم انگ شکاک بودن بهت میدادن

نمیدونم چرا دیشب که خواب خیانت همسرمو دیدم، امروز همه تاپیکا درمورد خیانتع🤕هرچی میخوام بیخیال بشم ن ...

اتفاقا منم امروز دادگاه بودم

خانمه تعریف میکرد کل پرونده ها محور همین قضیه ست

خانم و آقام نداره

نگران نباشید، این نشونه نیست

اپیدمی ه

همسرت اگه مرد بود چشمش دنبال دیگران نبود هرکی گفته خیلی ببخشید غلطت کرده چیکار میکردی قلاده گردنش می ...

اعتماد بنفس منو نابود کردن

دائم دنبال مشکل تو خودم هستم که ببینم کجای کارم میلنگه

کاش کسایی که خیانت میکنن همون روز اول بیان بگم بخاطر فلان قضیه نمیتونم تحملت کنم

مارو هم تبدیل به یه روانی نمیکردن

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

اطرافیانم 100 درصد منو مقصر میدونن

ببین قدیمیها میگن زن اگه زن باشه شوهرش رونگه میداره حتما محبت نکرده حتمازنانگی نداره که شوهرش رفته بایکی دیگه میپره،ولی اخه چه ربطی به زن داره وقتی مرد هرزه هست وچشمش این ور وانوره ،همچین ادمی روحوری بهشتی هم بهش بدی چندوقت بعدش دلشو میرنه

ببین قدیمیها میگن زن اگه زن باشه شوهرش رونگه میداره حتما محبت نکرده حتمازنانگی نداره که شوهرش رفته ب ...

آره دقیقا

بعدم اگه مارو. نمیخوان طلاق بدن نه اینکه هرشب و روز التماس میکنه بمون و درآخر اینطور عذابم میده

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

اعتماد بنفس منو نابود کردندائم دنبال مشکل تو خودم هستم که ببینم کجای کارم میلنگهکاش کسایی که خیانت م ...

اصلا اشتباه نکن تو مقصر نیستی اینا همه توجیح که تو مقصری همسرتون اگه آدم بدونن بقول خودتون میومد ایرادات میگفت تمایل داشت درکنارت تلاش میکرد اون مشکلات رفع بشه اگه نه یه جدایی مودبانه اینهایی که خیانت میکنن یه مشت هول هرزن که فقط بلدن توجیح کنن و دنبال مقصرباشن