2777
2789
عنوان

بی بی چک کسی بوده که اول مثبت بعد منفی بشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 61048 بازدید | 89 پست
آخه حداقل باید سه روز از موعد پری بگذره. من که زودتر جرات نمیکردم امتحان کنم. چند روز بعدش گذاشتم مث ...

انشالله که باشم منم برام دعا کنید

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
کاش منم باشم انقدر از حضرت فاطمه خواستم

احتمالش هست باشی امشب بی بی چک مدیکور

بگیر صبح اولین ادرارت تست کن

اگر سحربیدارمیشی همون سحربزار

احتمالا فردام دوباره هاله بشه من تا36پری هاله بود و بعد بی بی پررنگ شد ولی چون از خون دادم بعد اولین بی بی دیگ مطمعن بودم باردارم

اگر هاله شد دوباره احتمالش زیاده نبودم بازم ناامید نشو چون پنج روز دیگ مهلت داری

خبرش ب منم بدی صبح لایکم کن که پیامت واسم بیاد

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب فردا صبح اولین ادرارو دوباره تکرار کن باید ی هاله بیوفته که از امروزی مشخص تر باشه.اگه شد شک نکن ...

دعا کنید باشم دیگه خسته شدم 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🙏🙏🙏🙏

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
احتمالش هست باشی امشب بی بی چک مدیکور بگیر صبح اولین ادرارت تست کن اگر سحربیدارمیشی همون سحربزار ...

مرسی عزیزم برام دعا کنید شب قدره امشب🙏🙏🙏💕💕💕💕🌸🌸🌸

ان شاالله هرچی خیره عزیزم☺️برای منم دعا کن جواب بگیرم این ماه

انشالله که میگیرید

مرسی عزیزم برام دعا کنید شب قدره امشب🙏🙏🙏💕💕💕💕🌸🌸🌸

اصلا ناامید نشو به کوچکترین علامت هم خوش بین باش همون هاله یک نشانست شک نکن

منم التماس دعامخصوص دارم

اصلا ناامید نشو به کوچکترین علامت هم خوش بین باش همون هاله یک نشانست شک نکن منم التماس دعامخصوص دار ...

فداتشم ممنون که با انرژی مثبتت ارومم کردی چشم محتاجم ب دعا عزیزم 

انشالله که باشم منم برام دعا کنید

ایشالا مثبت میشه عزیزم. نگران نباش. منم خیلی اذیت شدم. مطمئن باش این روزا میگذره. ایشالا خدا یه نی نی تپل مپل شلوغ بهت بده که حسرت یه ساعت استراحت به دلت بمونه😀😘

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند...
ایشالا مثبت میشه عزیزم. نگران نباش. منم خیلی اذیت شدم. مطمئن باش این روزا میگذره. ایشالا خدا یه نی ن ...

😀😀😀😀عزیزممممم انشالله خدا کوچولوی شمارو هم در پناه خودش حفظ کنه

احتمالش هست باشی امشب بی بی چک مدیکور بگیر صبح اولین ادرارت تست کن اگر سحربیدارمیشی همون سحربزار ...

امتحان کردم منفی بود😭😭😭😭😭😭 باید منتظر بشم تا چهار روز دیگه پری بیاد

امتحان کردم منفی بود😭😭😭😭😭😭 باید منتظر بشم تا چهار روز دیگه پری بیاد

نه ناامید نباش منم مثل شما بودم

ببخشید پرویی میپرسم برای اقدام بارداری شب درمیان اقدام داشتی؟

نه ناامید نباش منم مثل شما بودم ببخشید پرویی میپرسم برای اقدام بارداری شب درمیان اقدام داشتی؟

نه بابا چه پرویی اقدام نباشه که بچه ایم نیست😂😂😂 

والا هر ماه یه شب در میون بودیم این ماه هر شب تا روز 15سیکلم اقدام داشتیم 

نه بابا چه پرویی اقدام نباشه که بچه ایم نیست😂😂😂  والا هر ماه یه شب در میون بودیم این ماه هر ...

تا15خیلی کمه باید تا21شب درمیان اقدام کنی عزیزم

حالا اگرشد نشدم ایشاالله یک دوهفته دیگه شب درمیون تا21

تا15خیلی کمه باید تا21شب درمیان اقدام کنی عزیزم حالا اگرشد نشدم ایشاالله یک دوهفته دیگه شب درمیون ت ...

آخه من شنیدم که گفتن تخمک گذاری تا 17 سیکل بعد من کیت گذاشتم