2777
2789
عنوان

بی بی چک کسی بوده که اول مثبت بعد منفی بشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 61017 بازدید | 89 پست

خانوما من دیروز موعدم بود ولی نشدم

همیشه تا روزی ک خون ازم بیاد درد سینه مخصوصا روی نوکش دارم و وقتی ک پریود میشم دردش تموم میشه

ولی این سری با اینکه پریود نشدم درد سینم قطع شده ولی کمردرد و حالت تهوع و بدن درد دارم

چرا اینجوری شدم؟

به امید زندگی بهتر 😍 واس هممون 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت نداری عزیزم؟؟؟

عزیزم من همون کاربرم

فروردین ماه چکاپ کردم عفونت نداشتم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 😍 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 😋 این هم نفسی،چه حس و حالی دارد 😝 در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💕
عزیزم من همون کاربرم فروردین ماه چکاپ کردم عفونت نداشتم

خب تقریبا میشه دو ماه نیم پیش عفونت زنان مثل سرماخوردگی یهو پیش میاد حالا بخاطر لباس زیر پلاستیکی آلودگی محیط مصرف صابونهای عطری و وسایل شستشو استخر و خیلی چیزای دیگه 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

سلام خانوم‌های گل.ببخشید من اقدام‌ب بارداری کرده ام‌امروز ۳۱روز پ.. هس ۱۳اذرباید پ..میشدم‌ بااینکه همیشه ۴.۵روز زودتراز موعود پ میشدم ولی هنوزپریود نشدم روز۲۹رفتم ازمایش خون دادم گفتن مشکوکه الان دیروز تست دادم یه خط خعلی کمرنگی بعدازچنددیقه صورتی شد امروزم تست دادم ک روز ۳۱هست بازم خط صورتی کمرنگ شد بنظزشما باردارهستم یانه؟

سلام خانوم‌های گل.ببخشید من اقدام‌ب بارداری کرده ام‌امروز ۳۱روز پ.. هس ۱۳اذرباید پ..میشدم‌ بااینکه ه ...

مبارک باشه گلم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
ولی بعضی وقتا امکانش هست دیرتر باشه لقاح ثیر انجام بشه و....

مال من امروز مثل مال شما شد ۲۶ پریودم دو تا صبح گذاشتم مثبت بعد عصر گذاشتم منفی دوباره الانم گذاشتم منفی..

کاش مال منم عین مال شما شه

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
شما بارداربودی خانمی؟

نمی‌دونم عزیزم بی بی نزاشتم دو روز دیگه موعدمه اگر پریود نشدم میزارم ...میترسم 💔😢

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

من 24 پری تست گذاشتم هاله افتاد و همه میگفتن مثبته فرداش تست زدم منفی شد دوباره پس فردش گذاشتم مثبت شد و هاله دار بعدش فرداش زدم منفی شد😭😭😭😭واقعا موندم چیکار کنم امروز روز30 پری بودم  و هنوز پریود نشدم کسی بوده شرایط منو داشته باشه؟؟؟اگر بوده الان باردار هست یه نه

انشالله ک باردار باشی عزیزم دعا در حق بقیه زود مستجاب میشه🌹🌹🌹

قربونت برم ..😢😢💖

خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه 

جواب هرچی بود اخر تاپیک میزارم