2777
2789

امروز  روز 25 قاعدگیمه قاعدگیهای من 30روزه س بی بی گذاشتم اول دوخطش پرنگ شد بعد کم کم کمرنگ شد الانم احساس توهم خودم دارم که یک هاله روشه اما بنظرم منفی!!!کسی بوده که تجربه ی مشابه من داشته باشه؟؟؟؟  ممنون میشم اگه کسی میدونه جوابمو بده

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم زیاد توجه نکن، ۵ روز صبر کن اگر نشدی برو آزمایش بده الان زوده واسه بیبی چک

ممنون🌸

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

اره عزیزم من

ادار صبحم بود اولش پررنگ بعد هاله شد

بعدش برا اطمینان ظهرگذاشتم.منفی

باز فرداش ادارصبح گذاشته دوخط شد وهاله افتاد که خداروشکر باردار بودم

اتفاقا منم25پری گذاشتم

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
اره عزیزم من ادار صبحم بود اولش پررنگ بعد هاله شد بعدش برا اطمینان ظهرگذاشتم.منفی باز فرداش ادارص ...

کاش منم باشم انقدر از حضرت فاطمه خواستم

باید اصولا بعد از پریودت بذاری، قبلش خیلی احتمالش کمه که درست نشون بده

توکل بخدا پس تا پری صبر میکنم ببینم چی میشه

کی میگذاشتم؟

آخه حداقل باید سه روز از موعد پری بگذره. من که زودتر جرات نمیکردم امتحان کنم. چند روز بعدش گذاشتم مثبت بود. بعد رفتم آزمایش دادم

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند...