2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 55 پست
عیب نداره خودتو ناراحت نکن ی کاری بوده کرده حالا ولی فراموش نکن تو ی بار فقط میتونی زندگی کنی و اینم ...

نمیدونم بهترین واکنش چیه بزارم خانوادم کار خودشونو بکنن و شکایتشونو بکنن الان تو فاز اینن که اره شکایت کنیم برای حبس میبرن چون کارش ی نوع دزدیه ... واقعا موندم بین دوراهی بدی نمیدونم چه واکنشی نشون بدم ولی دلم میخاد پشتش باشم

نمیدونم بهترین واکنش چیه بزارم خانوادم کار خودشونو بکنن و شکایتشونو بکنن الان تو فاز اینن که اره شکا ...

رک به خانوادت بگو من دوسش دارم عاشقشم من میخوام زندگی کنم نه شما حرمت خودتونو نگه دارید شما خانواده منین نمیخوام بی حرمتی شه

جسارت داشته باش حرفتو بزن ته دلت نمونه تهش چهارتا فحش میشنوی و کتک میخوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رک به خانوادت بگو من دوسش دارم عاشقشم من میخوام زندگی کنم نه شما حرمت خودتونو نگه دارید شما خانواده ...

بابام تنها چیزی که میگه خاک تو سرت قدر خودتو ندپنستی مگر از رو جنازه من رد شی

واقعا بی لیاقتی همه دکتر مهندس میرن خاستگاریشون تو ی مربی باشگاه با اینکه عضو تیم ملیه واقن درامد خوبی داره وضعیت و تیپ و قیافش خوبه

بابام تنها چیزی که میگه خاک تو سرت قدر خودتو ندپنستی مگر از رو جنازه من رد شی واقعا بی لیاقتی همه دک ...

محترمانه حرف بزن بگو قدر خودمو میدونم که میخوام با ادمی که برای بدست اوردنم تلاش میکنه زندگی تشکیل بدم بگو این ادم پر محبته کاری اپشنای مثبتشو بگو

و خیلی رک بگو دکتر مهندس بودن شعور و شخصیت و محبت نمیاره پدر جان

چ دکتر مهندسایی که الوده به اعتیادن و تنوع طلبن خانواده دوست نیستن

گفتگو گفتگو گفتگو حتی اگ بحثو پدرت ترک کرد براش پیامک کن حرفاتو

محترمانه حرف بزن بگو قدر خودمو میدونم که میخوام با ادمی که برای بدست اوردنم تلاش میکنه زندگی تشکیل ب ...

واقعع ممنونم از حرفات واقعا این وقت صبح خیلی باعث دلگرمیم شد نمیدونم کجای ایرانی و درچ حالی ولی برات دعا میکنم امروز ی اتفاق عالی واست بیوفته که از ته دل خوشحال باشی

واقعع ممنونم از حرفات واقعا این وقت صبح خیلی باعث دلگرمیم شد نمیدونم کجای ایرانی و درچ حالی ولی برات ...

قربونت برم منم برات دعا میکنم به خواسته دلت برسی همه چیو بسپار ب بالا سری صد تا دعا هم جم بشن ی جا قدرت خدا خیلی بیشتر از این حرفاس

محترمانه حرف بزن بگو قدر خودمو میدونم که میخوام با ادمی که برای بدست اوردنم تلاش میکنه زندگی تشکیل ب ...

بابامم اخلاق بد داره من سر دعواهای مامان بابام که انقدددد مامانمو میزد و شدید بود ۱۷ سالکی خودکشی کردم و قرص خوردم ولی .... دوست پسرمم اخلاقش تند شده بود چون همش میترسید نکنه بابات کسیو برات سراغ داره نکنه بری نکنه از این شهر بری برای دانشگات

بابامم اخلاق بد داره من سر دعواهای مامان بابام که انقدددد مامانمو میزد و شدید بود ۱۷ سالکی خودکشی کر ...

چقد منو تو شبیه همیم پدر من درگیر اعتیاد بود و مادرمو کتک میزد و بعد ها ترک کرد اما خشونتی که اون مواد روی مغزش گذاشته بود همراهش موند تا همیشه بارها ازش کتک خوردم

ازدواج اول من همینطوری بود بعد طلاق کلی اذیتم کردن تهمت بستن ب پام حرفای زشت الان چند وقتیه ازدواج کردم تقریبن دوماهه بهم زنگ نزدن حالمو بپرسن منم نرفتم پیششون

دوستیهای ناحق و بدون ظرفیت که باعث مفسده و فتنه میشه خیلی بد و زشته بخواست خدای متعال 😊

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم👈👈 هر چه خوبی از خداست ، بین بندگان خدا، بهترین واسطه خیر ، انبیاء و اولیاء خدا بخصوص حضرت محمد و عترت و نزدیکان پاکش علیهم السلام هستن به لطف و خواست خدای متعال❤️کل مخلوقات بخاطر وجود حضرت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم خلق شده اند❤️ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها با تقواترین انسانهاست❤️پيامبر اکرم (ص) فرمود: هر سبب و نسب در روز قيامت بريده و منقطع مىشود مگر آنچه از سبب و نسب من باشد❤️