2789
عنوان

پیشونی بلند 😫😫

1 بازدید | 62 پست

دوستان من پیشونیم بلنده ( فاصله ی ریشه ی موهام تا بالای ابرو 4 انگشته ) صورتم هم بیضیه ولی فک کشیده ای ندارم حالت نرماله

از فرم صورتم متنفرممممممم حس میکنم هرکسی که خوشگله صورت گردی داره و کسایی که صورت گرد دارن حتی وقتی ژل تزریق میکنن خیلی خوشگل تر و خوش فرم تر میشن و من حتی با تزریق ژل هم فرم صورتم خوشگل نمیشه

شما هم نظرتونو بگین 🥲

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

از قدیم میگفتن اونا که پیشونی شون بلنده، خوشبخت اند

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی

به اون چیزی که خدا برات نقاشی کرده راضی و شاد باش

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قدیم میگفتن اونا که پیشونی شون بلنده، خوشبخت اندان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی به اون چیزی ک ...

ممنون عزیزم ❤️

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

@niniyar لطفا تایپیک و حذف کنید

سلام.برای حذف تاپیک امضای منو بخونید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

این همه مدل و بازیگر با پیشونی بلند توی دنیا داریم که خیلی هم زیبا هستن

چند تا ایرانیش و مثال میزنی؟ 😕

من صورتم گرده اتفاقا میخواستم تاپیک بزنم بخاطر اینکه صورتای گرد شقیقه هاشون بلنده بدم میاد ازش کاش پیشونیم بلند تر بود ولی نه شقیقع اصلا نمیتونم موهامو بالا ببندم مگر تار بندازم 😶💔

من صورتم گرده اتفاقا میخواستم تاپیک بزنم بخاطر اینکه صورتای گرد شقیقه هاشون بلنده بدم میاد ازش کاش پ ...

وای خوشبحالت صورتهای گرد خوشگلن

ژل تزریق میکنن خوشگل تر هم میشن ولی من نه

چند سالته؟

منم تا چند سال پیش همین حسو داشتم ولی الان دیگه نه.

یاد گرفتم قدرمو بدونم و خودمو همینی که هستم دوست داشته باشم.

ببین نمیتونی پیشونیتو کوچیکش کنی و نکن چون همینجوری قشنگ تره از قدیما گفتن اما میتونی مدل موهایی بزنی که پیشونیتو کوچک تر نشون بده.