2789
عنوان

حسادت من

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 92 پست
اینجوری که بدتر جوابشون بده اونا همه رو از چشم تو میبینن میگن زن ذلیله تقصیر زنشه دیگه تنها بشن باه ...

کلا چون همسرم خیلی تنبله در مقابل بچه دار شدنم مقاومت میکنه با اینکه خیلی ساله ازدواج کردیم به طلاق دارم فکر میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا وقتی مادرش یه تیکه ای میندازه توقع دارم خودش جوابشو بده نه لال بشه و من فقط خودخوری کنم بعدا هم ...

وقتی شوهرت ساکت میشه اونا هم به خودشون اجازه ی بی احترامی بیشتر رو میدن،آخ شوهری که پشتت باشه یه نعمته،به نظرم نمیخواد دخالت کنه بین بحثا،ولی همین پشتت در نیومدن و تذکر ندادن به خانواده ش روی زندگیت تاثیر میزاره و از شوهرت هم کینه میگیری به مرور زمان،من خودم جایی که احتراممو نگه ندارن پامو نمیزارم ،اگه به ناحق تیکه میندازه رابطه ت رو کمتر کن ولی اگه مجبوری بری یه گوشت در یه گوشت دروازه باشه تا خودخوری نکنی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خب اذیت میشم عذاب میکشم بدجور حسودیم میشه

منم همینم ولی چیکار کنیم دیگه اونا هم خانوادشن باید حق بدیم بهش من گاهی که اعتراض میکنم میگه من بخاطر خدا میکنم وگرنه خودم همه چی رو میدونم منم میگم ولش کن بذار نیکی کنه و بندازه تو دجله شاید یه روزی ایزد در بیابان پسمون بده

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
من اگر شوهرم ازم دفاع میکرد که خودم دیگه چه غمی داشتم

الان گفتی گلم ،مقاومت میکنه برای بچه داشتن،روی مادرشوهر و خانواده ی شوهر تمرکز نکن عزیزم ،انرژیت رو بزار برای کیفیت زندگیت تا خدای نکرده ذهنت پیش طلاق نره.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اوه اوه این که خیلی بده نکنه فک میکنن تو نازایی

نه یه بار جلو مادرش گفتم من دلم میخواد یه دختر داشته باشم ولی شوهرم نمیخواد...برگشت گفت راست میگه بچه برا چتونه دردسره 😐 فقط برا اینکه از پسرش دفاع کرده باشه و منو بکوبه

بهار کجا رفتی ساکتی

دارم تایپ میکنم عزیزم،همزمان میرم تاپیکای دیگه ،من باید هفت صبح پاشم ،فردا رو خدا بخیر بگذرونه😅

نه یه بار جلو مادرش گفتم من دلم میخواد یه دختر داشته باشم ولی شوهرم نمیخواد...برگشت گفت راست میگه بچ ...

شاید این فکرارو مادرش انداخته توسرش

همون که بهار گفت تمرکز رو زندگیت باشه

چون اونا میخوان زندگیتو نابود کنن

الان گفتی گلم ،مقاومت میکنه برای بچه داشتن،روی مادرشوهر و خانواده ی شوهر تمرکز نکن عزیزم ،انرژیت رو ...

ببین من خودم شاغلم از زمانی که ازدواج کردم خودم هزینههای خودمو دادم قبلشم که خونه بابام بودم همینطور. نیاز مالی بهش ندارم مستقلم اما بعد از این همه سال دلم میخواد بچه خودمو بغل بگیرم حتی حسودیم میشه شوهرم بچه کسیو بغل کنه و محبت کنه بهش.ولی وقتی هیچ جوره راضی به بچه دار شدن نمیشه و از لحاظ مالی هم حامی نیست خونواده شم که اینطوری دارم سرد میشم واقعا