2789
عنوان

حسادت من

426 بازدید | 92 پست

بچهها من خانواده همسرم یه سری بدی ها بهم کردن که حالا طولانی میشه بخوام بگم ولی بخاطر بدی هاشون از چشمم افتادن و خوشم نمیاد ازشون....مشکلم اینه وقتی میبینم شوهرم بهشون محبت میکنه حسودیم میشه و توقع دارم بخاطر کاراشون یه مقدار سردتر باشه...میدونم توقعم اشتباه و بیجاس اما نمیتونم این حسو از خودم دور کنم چیکار کنم بنظرتون؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه توقعت بی جا نیست تو فقط دلشکسته ای و دوست داری همسرت مرهم دلت باشه این کاملا طبیعیه میدونم چه حسیه حس قدرشناسی اطرافیانی که نه می تونی از زندگیت حذفشون کنی نه میتونی تلافی کنی خیلی بده من سپردم به خدا و واقعا خدا جوابشون داد

حسود هرگز نياسود. اينو نگفتم كه بگم به عمد حسودي ميكنيا عزيزم. خواستم بگم كه فقط خودت اذيت ميشي. بهت ...

میدونم خودمم میدونم اذیت میشم...فقط نمیدونم چرا نمیتونم این حسو دور کنم بدم میاد میچسبه دقیقا به اون کسی که خیلی بهم بدی کرده .حس میکنم براش مهم نیستم که اصلا اهمیتی نداره براش که اون شخص چه کارایی کرده و چقدر دل منو شکونده...ولی مثلا هرچقدر با پدرش خوب باشه خوشم میاد چون باباش کاری نکرده که ناراحتم کنه هیچوقت

میدونم خودمم میدونم اذیت میشم...فقط نمیدونم چرا نمیتونم این حسو دور کنم بدم میاد میچسبه دقیقا به اون ...

حس طبيعيه حسادت. ولي اگه تو مسير غلط ازش استفاده شه بد ميشه واسمون. كم كم رو خودت كار كن تا اين حس ازت دور شه

به این فکر کن که شوهرت همین حس رو به تو و خونوادت داشته باشه 😂هر جی باشن اونا خونوادشن و نمبتونه با ...

آخه خانواده من هیچوقت به شوهرم بدی نکردن.منم الان پدر شوهرم چون بهم بدی نکرده دوست دارم شوهرم باهاش خوب باشه و باهاش خوش و بش کنه و بغلش کنه...حساسیتم رو کساییه که اذیتم کردن

حسادت نیست عصبانیته

آره خیلی ازشون عصبانیم و عصبانیتم هیچوقت حل نشده چون شوهرم در مقابل دردو دلام همیشه موضع گیری کرده و ازشون طرفداری کرده برا همین حتی به طلاقم فکر میکنم خیلی وقتا تصمیم میگیرم برم درخواست طلاق بدم چون اصلا دلم باهاشون صاف نیست