2789
عنوان

حسادت من

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 92 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب به شوهرت بگو داری اذیت میشی اگه میخواد اسایش داشته باشین تو خونه و زندگیتون اینکارو نکنه البته ن ...

نه اگر بگم میگه لابد تو میخوای منو از خانوادم جدا کنی.دوست ندارن قهر باشه باهاشون فقط دلم میخواد بفهمه که بهم بدی شده و دلگیرم از اون تعداد محدود

نه اگر بگم میگه لابد تو میخوای منو از خانوادم جدا کنی.دوست ندارن قهر باشه باهاشون فقط دلم میخواد بفه ...

پس ناراحتی از جانب شماست عزیزم

فک کنم نظر شوهرتون این باشه که تو مشکل داری خود دانی

من که نمیتونم بخاطر تو با مادرم بد بشم

البته درسته ها ولی تو کمتر تو چشمشون باش وقتیم دیدیشون با سیاست بهشون احترام بزار😬

پس ناراحتی از جانب شماست عزیزم فک کنم نظر شوهرتون این باشه که تو مشکل داری خود دانی من که نمیتونم ب ...

نه دوست ندارم باهاشون بد باشه فقط محبتشون میکنه حسودیم میشه.کاش یه کم معمولی تر رفتار کنه همین

اصلا دور نکن😄

پیدات کردم😅

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اوخی عزیزم فک میکنی اولویتش اونان ولی شاید فقط از رو احترام داره محبت میکنه

مثلا وقتی مادرش یه تیکه ای میندازه توقع دارم خودش جوابشو بده نه لال بشه و من فقط خودخوری کنم بعدا هم که میبینتش طوری رفتار کنه انگار هیچی نشده.دوست دارم تذکر بده بگه حرف مفت نزنین به زنم منتها شوهر من لاله انگار

ایول 😄 خوش اومدی گلم

قربونت،خوش باشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مثلا وقتی مادرش یه تیکه ای میندازه توقع دارم خودش جوابشو بده نه لال بشه و من فقط خودخوری کنم بعدا هم ...

اینجوری که بدتر جوابشون بده اونا همه رو از چشم تو میبینن میگن زن ذلیله تقصیر زنشه

دیگه تنها بشن باهاش ولش نمیکنن پرش میکنن