2789
عنوان

حسادت من

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 92 پست
عه پس برو بخواب حداقل چندساعتی بتونی استراحت کنی

پسرم مریضه،روپامه،دماغش کیپ شده همش میپره میگه ماما،قبل خوابش باید اسپری بینی میزدم ولی آبریزش شدید داره،خدا کنه خوب بشه زودتر ،نئوتادین دادم و استامینوفن ،خدا کنه بخوابه تا منم یکم بخوابم فردا روز سختی دارم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شاید این فکرارو مادرش انداخته توسرش همون که بهار گفت تمرکز رو زندگیت باشه چون اونا میخوان زندگیتو ن ...

درد و مرض مادرش فقط اینه که پسرش خسته نشه خدایی نکرده ...مثلا اگه بچه داشته باشیم نکنه یه موقع بچه شب نخوابه پسرشم نتونه بخوابه خسته بشه از استراحتش کم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم مریضه،روپامه،دماغش کیپ شده همش میپره میگه ماما،قبل خوابش باید اسپری بینی میزدم ولی آبریزش شدید ...

کاش بخور میدادی سالبتامول

جای اسپری قطره میربختی که هرچ داخل بینیش خشکه اب بشه بیاد پایین

عزیز دلم ان شاءالله خوب بشه

ببین من خودم شاغلم از زمانی که ازدواج کردم خودم هزینههای خودمو دادم قبلشم که خونه بابام بودم همینطور ...

بچه دار که بشی کل مسئولیت بچه روی دوش خودت میوفته عزیزم ،چون شوهر مسئولیت پذیری نداری با عرض پوزش،حالا چرا مخالفت میکنه شوهرت؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بچه دار که بشی کل مسئولیت بچه روی دوش خودت میوفته عزیزم ،چون شوهر مسئولیت پذیری نداری با عرض پوزش،حا ...

بخاطر مسائل مالی میگه نه ولی به جز اون میدونم که از دردسر و نخوابیدن شبهاش میترسه...برا موضوع مالی بهش گفتم حقوق خودم هست چون حقوق شوهرم اونقدر نیست که هزینه بچه رو بده فقط به اندازه دو نفره ولی با حقوق من میشه هزینه هاشو داد اما بازم مقاومت میکنه...منم میترسم بعدا که پیر شم کسیو نداشته باشم و اینکه بالاخره سالها زحمت کشیدم اموالی طلایی چیزی جمع کردم دلم میخواد بچه خودم ببره نه غریبه

اسی شوهرت چرا بچه نمیخواد دلیلش چیه منم سالهاازازدواجم میگذره بچه نخواستیم

جفتتون نخواستید؟من سالهای اول نیمخواستم اما یه ساله خیلی دلم میخواد...شوهرم میگه هزینه هاش زیاده نمیتونیم ولی من میدونم علاوه بر مالی بخاطر تنبلی میگه نه چون میترسه از تایم استراحتش کم بشه

😁😁 شیطونو درس میده ولی خواهرم بیخیال ما ک بچه داریم چه گلی به سرمون زدیم تو این شرایط مملکت براچت ...

میدونم شرایط خیلی بده اما منم میگم سالها کار کردم جمع کردم چرا غریبه ببره بزا بچه خودم ببره

جفتتون نخواستید؟من سالهای اول نیمخواستم اما یه ساله خیلی دلم میخواد...شوهرم میگه هزینه هاش زیاده نمی ...

اره جفتمون ولی منم دقیقا یکسال اخیر عمیقا دلم نوزادمیخواد شوهرم هنوزهمچنان نمیخواد یعنی علاقه زیادداره ها ولی خیلی نگران اینده وضعیت فعلیه هرباریه چیز بهانه دستش میکنه

اسی بنظرم موضوغ یه چیز دیگ هس واینابهانس چندسالته

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿