2789
عنوان

بارداری

1 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

من ۲۵اردیبهشت پری شدم و. بعد روز ۱۵اردیبهشت درد شکم گرفتم بعد زیر دلم نبض میزد رفتم دکتر آزمایش گرفت منفی اومد بعد بهم دارو داد گفت پریودمیشی اینم بگم سونو هم انجام دادم گفت کیست کورپوس لئوتم دارم ابعاد ۲۳میل بعد حالا موعود پریودم رسیده چهار روز تاخیر دارم بی بی چک زدم امروز منفی اومد

علائم هم حساست سینه و شکم درد و سر گیجه و تهوع امروز بویاییم هم قوی شده کسی تجربه اشو داشته ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونه علائم پریودی باشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

من اول درد زیر شکم داشتم و درد نوک سینه .سینه ها هم سفت میشه

شما باردارین

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

شما بچه دارید؟

بله عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

الان تو مرحله استخون درد و زانو دردم

آها پری شدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40