2777
عنوان

ببین منو)

128 بازدید | 13 پست

من همیشه طرف تو ام ، هر gohi دلت میخواد بخور عزیزم

پروفایل خودمم امشب میخوام او دی بدم قبل طلوع بشم مث به ستاره غرق تو نور اصلا الان هر کاری میخوای کن ، خستم الان بام کردی چیکار تو؟ رفتم الان ، تونستی پیدام کن ¡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐 واااا تاپیکا عجیبه

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

کیو داری میگی 🤣

@دلبرمهدیnاحمدوند

پروفایل خودمم امشب میخوام او دی بدم قبل طلوع بشم مث به ستاره غرق تو نور اصلا الان هر کاری میخوای کن ، خستم الان بام کردی چیکار تو؟ رفتم الان ، تونستی پیدام کن ¡

خواهرته؟

خودمم

حامد خسته شو لعنتی آنقدر درخواست نده حامد از دست تو

😂😂اِ وا

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰