2789
عنوان

کمککک

112 بازدید | 21 پست

دارم میمیرم دلم میخواد آب بشم برم تو زمینن

رو یه نفر کراشم پسره سنش بالاتر از منه بعد دیدم با دو نفر دم در مغازه ش نشسته زن بودن خواستم ببینم زنشه یا نه یواشکی رفتم بالکن که عکس بگیرم فلش گوشیم روشن شدددد برگشت بالا رو نگاه کرد منم دویدیم داخل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا چه ابروریزی

من بودم خودمو از همونجا پرت میکردم

بهش میگفتم من و دیویس زیاد حرف نمیزدیم و زیاد به هم نگاه نمیکردیم اما این ها مهم نبود چون هردو داشتیم به یک اسمون مشترک نگاه میکردیم که شاید خودش خیلی صمیمانه تر از نگاه کردن به چشم های طرف مقابل باشه همه بلدن به چشم ادما نگاه کنن ولی کم پیش میاد کسی پیدا بشه که دنیارو دقیقا همونجوری ببینه که تو میبینی مــن رو نمیتونی معنی کنی

نمیدونممم خیلی حالم بده فردا امتحان دارم اصلا تمرکز ندارم همش فکرم پیششه که فهمیده یا نه

میخوای من بیام گردن بگیرم؟ بیخیال عزیزم اگه به روت اورد بگو من نبودم مهمون داشتیم بچه کوچیکه شون بوده

میخوای من بیام گردن بگیرم؟ بیخیال عزیزم اگه به روت اورد بگو من نبودم مهمون داشتیم بچه کوچیکه شون بود ...

آره خدا کنه به دوستش نگه دوستش بابامو میشناسه ...بعد اینو هم بگم که اول پسره به من خیلی نگاه میکرد بعد من روش کراش زدم