2777
2789
عنوان

انسانی یا تجریی

82 بازدید | 23 پست

سلام میگم امسال انتخاب رشته دارم ولی خب هدایت تحصیلیم هنوز نیومده بین رشته تجربی و انسانی موندم، به انسانی واقعا علاقه دارم و به درساش نزدیکترم، ولی خب تجربی هم خوشم میاد ولی خیلی از ریاضی و فیزیک و.... خوشم نمیاد ریاضی امسال نوبت اول و دوم شد ۱۸

میگن انسانی شغل نداره و توجه نمیشه بهش و هرکی میره انسانی برای فرار از درسه و ولی رقابت تجربی بشدت بالاس

نمیدونم چیکار کنم🥲🥲

انسانی واقعا درساش سخته اسمش الکی آسون در رفته

۹۰درصد هم بصورت وحشتناک برای فرهنگیان میخونن

بجز این هم شغل تضمینی نداره

باز تجربی شغل زیاد داره

فکر نکن انسانی از تجربی آسون تره

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب باید ببینی تو چه درسایی قویی

مثلا واسه انسانی باید حفظیاتت خوب باشه

واسه تجربی ام ریاضی

و اینکه میگی میگن انسانی فرار از درسه

اینطوریام نیست هر رشته ایی سختی های خودشو داره

من خودم الان انسانی میخونم چون به دبیری علاقه داشتم

رفتم سراغ چیزی که علاقه دارم

ریاضی و فیزیک تو تجربی اهمیت زیادی داره

انسانی برای تنبلاست و شغل نداره و... همه چرندیات کساییه که خودشون نتونستن جایگاه موفقی تو رشته مورد نظرشون پیدا کنند.

انسانی فوق العاده شاخه های زیادی برای شغل داره..من خودم حقوق و وکالت رو می پسندم..بیشتر یا میگن روانشناسی یا فرهنگیان در صورتی که خیلی گسترده تره انسانی

اما تجربی ببین رقابت سنگینه خیلیا فقط با هدف پزشکی میان تجربی و پزشک نمیشن! باید بپذریم اینو

اگه با مشاغل پیرا و توان بخشی و ... هم اوکی که چه بهتر

در هر صورت بیشتر به توانایی هات و علایقت توجه کن

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

ریاضی و فیزیک تو تجربی اهمیت زیادی داره انسانی برای تنبلاست و شغل نداره و... همه چرندیات کساییه که خ ...

وای مرسی 💖

خیلی به فرهنگیان فک نمیکنم نظرم رو حقوقه میگن اشباع شده

خب باید ببینی تو چه درسایی قویی مثلا واسه انسانی باید حفظیاتت خوب باشه واسه تجربی ام ریاضی و اینکه م ...

منم بشدت به انسانی علاقه دارم و با درساش مشکل ندارم ولی ریاضی فیزیک و..... اصلا متوجه نمیشم

وای مرسی 💖خیلی به فرهنگیان فک نمیکنم نظرم رو حقوقه میگن اشباع شده

عزیزم فقط نگو چون فیزیک و ریاضیم ضعیفه میرم انسانی یا برعکس انسانی برای تنبلاست میرم تجربی

برو درمورد جفتشون بازار کار ..مشاغل..روحیه و شخصیتی که موفق تره تو این رشته تحقیق کن بعد تصمیم بگیر

بخاطر حرف چهارتا بی سواد انتخاب رشته نکن که بعد پشیمون شی تغییر رشته دردسر داره

دروس حفظی و محاسبات رو هم در نظر بگیر

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.