2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 70 پست
بابا صد بار گفتم نمیکنه به گفتن نیست خسیس یکم آره خسیسه ولی خب میبره خرید کنم هر چی بخوام میخره

پس میری خرید نشون بده چیا دوست داری واسه سوپرایز و بگو چه خوراکی هایی دوست داری میاد همراهش باشه و دوست داری دست پر بیاد

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

پس میری خرید نشون بده چیا دوست داری واسه سوپرایز و بگو چه خوراکی هایی دوست داری میاد همراهش باشه و د ...

امتحان کردم جواب نمیده خواهر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای بابا خدا ایشالا درستش کنه ابن موردو تو هم سخت نگیر بازم تلاشتو بکن

ممنون از راهنماییت گلم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چن باری خودت برو بغلش لوس شو بوسش کن اینجوری میفهمه

از این چیزا گذشته ۸ ساله عوض نشده باید خودمو درست کنم این نیازو سرکوب کنم

برید مشاوره با هم

پولشو ندادم والا خیلی گرونه مشاوره الکی نیست

همسرت آدم خوبیه فقط راهش بلد نیستی

درد و بلاش تو سر تو یکی چرا درخواست میدی به زن شوهر دار