ملیکامریم مدیر استارتر عضویت: 1392/12/20 تعداد پست: 981 عنوان موی فر.. 425 بازدید | 36 پست یه محصولی میشه معرفی کنین که موهای فر رو همونجوری که بعد حمامه خوش حالت نگه داره؟ روی موی خشک.. موس و تافت نباشه.. دو فاز میزنم خوشگله تا وقتی شونه نکنم... اما بعدش قاطی میشه... روی موی خشک شده هم خوب نمیشه.. اگر در زندگی چیزی میخواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی... 1397/03/13 | 02:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara1376 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 6875 همدردیم خواهر😔 خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد بغلم ممنون😗
شَمسا عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 8862 موهای منم خیلی فره همش گره میخوره من کرم موی پنتن میزنم خیلی خوبه نه چربه نه سنگینه
ملیکامریم مدیر استارتر عضویت: 1392/12/20 تعداد پست: 981 دیگ هیچی نمیدونم اینایی ک گفتیو بلدبودم اگر در زندگی چیزی میخواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
sara1376 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 6875 فقط روغن باید چرب کنی یه عالمه تا شونه هم کردی همونطور بمونه😂 خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد بغلم ممنون😗
gunay عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 4458 بچه ها کتیرا چیه؟؟؟؟زندایی من میزنه موهاش عالی میشه....انگار که خیسه...الان گفتین یادم اومد....فقط نمیدونم مارکش کتیراس یا اسم خود محصوله
ملیکامریم مدیر استارتر عضویت: 1392/12/20 تعداد پست: 981 موهای منم خیلی فره همش گره میخوره من کرم موی پنتن میزنم خیلی خوبه نه چربه نه سنگینه یعنی تا حمام بعدی فرها خوشگل میمونه؟ اگر در زندگی چیزی میخواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
sara1376 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 6875 از موهاتون عکس بزارین ببینیم شکل همه یا نه خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد بغلم ممنون😗
بقچه_ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 64445 روغن بادوم تلخ جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ملیکامریم مدیر استارتر عضویت: 1392/12/20 تعداد پست: 981 بچه ها کتیرا چیه؟؟؟؟ زندایی من میزنه موهاش عالی میشه....انگار که خیسه... الان گفتین یادم اومد....ف ... فکر کنم گیاهیه قدیمیا میزدن... تا حالا امتحان نکردم من.. اگر در زندگی چیزی میخواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
sara1376 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 6875 یعنی تا حمام بعدی فرها خوشگل میمونه؟ مال من تا دو روز خوبه اصن بعد حمام شونه نمیکنم فقط تو حمامشونه میکنم چون خشک بشه شونه کنم فراش باز میشه پف میکنه😧 خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد بغلم ممنون😗
ملیکامریم مدیر استارتر عضویت: 1392/12/20 تعداد پست: 981 فقط روغن باید چرب کنی یه عالمه تا شونه هم کردی همونطور بمونه😂 از چربی بدم میاد متاسفانه اگر در زندگی چیزی میخواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
sara1376 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 6875 بچه ها کتیرا چیه؟؟؟؟ زندایی من میزنه موهاش عالی میشه....انگار که خیسه... الان گفتین یادم اومد....ف ... اسم خود محصوله از عطاری باید بگیری تو اب بجوشونی بزاری سرد بشه بزنی به موهات صاف و خوش حالت میشه خواهرشوهرم میزد ولی من امتحان نکردم خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد بغلم ممنون😗