2777
2789
عنوان

موی فر..

425 بازدید | 36 پست

یه محصولی میشه معرفی کنین که موهای فر رو همونجوری که بعد حمامه خوش حالت نگه داره؟ روی موی خشک.. 

موس و تافت نباشه.. 

دو فاز میزنم خوشگله تا وقتی شونه نکنم... اما بعدش قاطی میشه... روی موی خشک شده هم خوب نمیشه.. 

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

موهای منم خیلی فره همش گره میخوره من کرم موی پنتن میزنم خیلی خوبه نه چربه نه سنگینه

یعنی تا حمام بعدی فرها خوشگل میمونه؟ 

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

روغن بادوم تلخ

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها کتیرا چیه؟؟؟؟ زندایی من میزنه موهاش عالی میشه....انگار که خیسه... الان گفتین یادم اومد....ف ...

فکر کنم گیاهیه قدیمیا میزدن... تا حالا امتحان نکردم من..

یعنی تا حمام بعدی فرها خوشگل میمونه؟ 

مال من تا دو روز خوبه اصن بعد حمام شونه نمیکنم فقط تو حمام‌شونه میکنم چون خشک بشه شونه کنم فراش باز میشه پف میکنه😧

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
فقط روغن باید چرب کنی یه عالمه تا شونه هم کردی همونطور بمونه😂

از چربی بدم میاد متاسفانه 

بچه ها کتیرا چیه؟؟؟؟ زندایی من میزنه موهاش عالی میشه....انگار که خیسه... الان گفتین یادم اومد....ف ...

اسم خود محصوله از عطاری باید بگیری تو اب بجوشونی بزاری سرد بشه بزنی به موهات صاف و خوش حالت میشه خواهرشوهرم میزد ولی من امتحان نکردم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗