2789
عنوان

ناامیدی

108 بازدید | 34 پست

من بعد از قهری ک قبلا کرده بودم مجدد برگشتم سر خونم ی مدت خوب بود دارم میرم سر کار از وقتی برگشتم حتی خرجی بهم نمیده فقط وسایلی ک برای داخل خونه میخره،یکساله هرچی لباس و شارژ و دکتر میرم خودم هزینه اشو میدم ،خسته شدم اوندفعه بهش گفتم پول لازمم بزن ب کارتم انقدر نزد تا دعوامون شد،همیشه اولویتش خانوادشن یعنی برای اونا بی حساب خرج میکنه اما برای من ن،این ماه رفتم دکتر خرجم ۱۵ تومن شده همشو خودم دادم یکبار نپرسید تو کارتت پول داری یا ن،دیگه واقعا ناامید شدم

ترکش کن ادامه نده

ب مامانم گفتم این زندگی ادامه نداره میگه همه مردا همینن میگم اگه همه مردا همینن چرا پسرای خودت جونشون و زنشون،مگه من از گشنگی خونه بابام شوهر کردم ک فقط بخواد وسیله برا خونه تهیه کنه،خودشونم یبول دارن حرفمو ولی از جدایی من میترسن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت هنوز یاد نگرفته که ازون خونواده جدا شدهاگه به رفتاراش ادامه بده خب توعم راحتش کن طلاق بگیر ازش ...

ن هنوز ب بلوغ نرسیده ،نزدیک ب ۴ ساله ازدواج کردیم جرئت نداشتم بذاریم بچه دار شیم،با هر زبونی هم فکرشو کنید بهش گفتم ولی انگار ک ن انگار

ن هنوز ب بلوغ نرسیده ،نزدیک ب ۴ ساله ازدواج کردیم جرئت نداشتم بذاریم بچه دار شیم،با هر زبونی هم فکرش ...

خب عزیزم خیلی وقت نیس که ازدواج کردین بهترین کارو کردی

به خودشم بگو اگه باز تکرار کرد طلاق بگیر حیفه یه عمر حرص و جوش بخوری بعد اون به هیچ جاش نباشه

ب مامانم گفتم این زندگی ادامه نداره میگه همه مردا همینن میگم اگه همه مردا همینن چرا پسرای خودت جونشو ...

محگم باش گوش نده اگه جدا شد یبرگشتی تو خونه پدر مادرت محکم باش نزار بخاطر ابرو یا چرت و پرت محبور به ازدواج یا انزوات کنن

خب عزیزم خیلی وقت نیس که ازدواج کردین بهترین کارو کردیبه خودشم بگو اگه باز تکرار کرد طلاق بگیر حیفه ...

حتی وقتی برگشتم بعدش متوجه شدم با طلاهایی ک برام خریده بود و هدیه عروسیم بوده رفته برا خانوادش خونه خریده یعنی پول برا خرید خونه کم داشتن از طلاهای من استفاده کرده،اونوقت حتی براش مهم نیست ک من دکتر میرم پول تو کارتم هست یا ن

محگم باش گوش نده اگه جدا شد یبرگشتی تو خونه پدر مادرت محکم باش نزار بخاطر ابرو یا چرت و پرت محبور به ...

ب مامانم میگم تو این ۵ سالی ک از عقد تا الان بوده چکار برا من و زندگیمون کرده،یکیشو نام ببر،و جالب اینه هیچی برا گفتن ندارن

شاغلی؟ مهریه داری؟ جا واسه موندن داری؟

اره شاغلم،مهریه دارم ولی حتی ی ریال ب حساب خودش نمیریزه ک مشخص بشه چقدر درامد داره هیچیم ب نامش نیست ک بتونم ب مهریه دل ببندم،خونه بابام