2789
عنوان

ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 35 پست
حتی وقتی برگشتم بعدش متوجه شدم با طلاهایی ک برام خریده بود و هدیه عروسیم بوده رفته برا خانوادش خونه ...

وای

تاپیک قبلیتم خوندم

جدی ازش طلاق بگیر

این چیه که حالا ازش جدا شی چیزیت شه

یکی از آشناهام بعد 20 سال جدا شد از شوهرش بخاطر خیانت وضعیت زندگیش از لحاظ مالی الان خیلی بهتره خودش رف کار کرد بهترین جهیزیه رو واسه دخترش داد

مطمئن بودیم که اگه باباش جهیزیش رو میداد اصلا به این خوبی نبودش

درکل اینو گفتم که بدونی هیچ وقت دیر نیست و طلاقم آخر راه نیستش

از اینکه کم بیارم

چرا کم بیاری؟ اتفاقا زیادی هم میاری ... راحت میشی ... بعش حتی فکر هم نکن .... یه کم اراده و جرات میخاد ...کسی جز خودت نمیتونه تورو از این وضعیت نجات بده ...به خودت تکیه کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایتاپیک قبلیتم خوندم جدی ازش طلاق بگیر این چیه که حالا ازش جدا شی چیزیت شهیکی از آشناهام بعد 20 سال ...

هربار ناامیدتر از قبل میکنه منو ،خسته شدم واقعا دیگه بریدم ب مامانم میگم دخترتو لایق این میدونی ک گشنه نمونه فقط یعنی دختر ت لایق این نیست ک زندگی خوبی داشته باشه پیشرفت کنه

چرا کم بیاری؟ اتفاقا زیادی هم میاری ... راحت میشی ... بعش حتی فکر هم نکن .... یه کم اراده و جرات میخ ...

من شغلم مجازیه و حتی لپ تاپی ک خریدم خودم قسطشو پرداخت کردم ۴ ماه قسط بستم ۷ تومن یکبار نگفت بیا این قسط یکماهشو پرداخت کن،ی گوشواره داشتم ب عنوان ضمانت دادم،تازه تهدیدمم میکنه میزنم خودش میکنم

هربار ناامیدتر از قبل میکنه منو ،خسته شدم واقعا دیگه بریدم ب مامانم میگم دخترتو لایق این میدونی ک گش ...

تو فقط یبار زندگی میکنی چرا باید تا آخر عمرت با کسی بمونی که هی عذابت میده و باعث پسرفتت میشه

خودشم مامانت زندگی خودشو داره توهم زندگی خودتو

کسی بجای یکی دیگه زندگی نمیکنه حتی اگه همه بیان بگن که ازش طلاق نگیر مهم تر از همه خودتی و خودت

من شغلم مجازیه و حتی لپ تاپی ک خریدم خودم قسطشو پرداخت کردم ۴ ماه قسط بستم ۷ تومن یکبار نگفت بیا این ...

وقربونت خودت اراده کردی و کار میکنی و پول درمیاری به جای تشویق کردن داره تهدیدت هم میکنه .... خیلی ها بخاطر نداشتن منبع درآمد میترسن اسم جدایی و طلاق رو بیارن..خوب وقتی تو مستقل هستی از نظر مالی چرا اقدام نمیکنی؟ یه لقمه نون که خونه پدری هم بهت میده با یه جا خواب و سرپناه

تو فقط یبار زندگی میکنی چرا باید تا آخر عمرت با کسی بمونی که هی عذابت میده و باعث پسرفتت میشهخودشم م ...

همش میگم مگه من چی ازش میخوام غیر از اینکه ب فکر زندگیمون و من باشه،حتی طلاهایی ک قرار بود بفروشیم ی ماشین برا من بخره برد فروخت برا خانواده اش،این ادم از هر بدی ک فکرشو کنید برا من دریغ نکرده

وقربونت خودت اراده کردی و کار میکنی و پول درمیاری به جای تشویق کردن داره تهدیدت هم میکنه .... خیلی ه ...

من اگه قرار بود برا شکم ازدواج کنم ک ازدواج نمیکردم مگه دیوانه بودم خودم و روانمو عذاب بدم

من اگه قرار بود برا شکم ازدواج کنم ک ازدواج نمیکردم مگه دیوانه بودم خودم و روانمو عذاب بدم

منم همین رو میگم ... بحث آرامش و تجربه یه زندگی مشترکه که اونجوری که میده برات شده جاده یک طرفه

همش میگم مگه من چی ازش میخوام غیر از اینکه ب فکر زندگیمون و من باشه،حتی طلاهایی ک قرار بود بفروشیم ی ...

نمیدونم شوهرت چن سالشه ولی با این چیزایی که گفتی انگاری تو بچگی گیر کرده

تاثیر خونواده تو این چیزا خیلیه. اونو اینجوری بارش آوردن

تا وقتیم با خونوادش در ارتباطه احتمال اینکه درست بشه صفره

منم همین رو میگم ... بحث آرامش و تجربه یه زندگی مشترکه که اونجوری که میده برات شده جاده یک طرفه

دقیقا خودمم همینو میگم این زندگی شده برا من یک طرفه و خوم و عمرم داره حروم میشه

اره شاغلم،مهریه دارم ولی حتی ی ریال ب حساب خودش نمیریزه ک مشخص بشه چقدر درامد داره هیچیم ب نامش نیست ...

از اول اینحور بوده یا بعد اقدام طلاقت اینکارو کرده؟؟؟ فیش حقوقی و ...نداره؟ یعنی دادگاه ابلهه نمیگه این چرا تو کارتش هیچی نداره؟ با وکیل صحبت کردی؟