2777
2789
عنوان

قهر کردن

71 بازدید | 9 پست

شما اگ شوهرتون قهر کنه واکنشتون چیه میرین سمتش؟قهر قهر هم نه مثلا سرد حرف بزنه جاش جدا کنه باتو شام نخوره اما خرف بزنه

هر مردی که درخواست دوستی بده کوووو..چه اییه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به دلیلش داره اکثرا نازشو میکشم(شوهر ندارم)سعی میکنم تا حد امکان حرف بزنیم و درستش کنیم بچه که نیستیم قهر کنیم

و تحت هیچ شرایطی نزار جای شوهرت عوض شه خانومی

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

بستگی به دلیلش داره اگر من کار بدی کرده باشم که خیلی ناراحتش کرده باشه یا حرف بدی زدم اره از دلش در میارم ولی اگر پرنسس بازی در بیاره و الکی قهر کنه محلش نمیزارم

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

بستگی به دلیلش داره اگر من کار بدی کرده باشم که خیلی ناراحتش کرده باشه یا حرف بدی زدم اره از دلش در ...

نه واقعا کاری نکردم بابام با پول خودش ماشین گرفته برام زنگ زدن از نمایندگی بیا ببرش آقا میگ فقط آخرشبا درحضور خودم یا داداشت برو دوری بزن خب اینهمه پول چرا باد هوا دادم منم گفتم نمیخوام اینطوری حالا قهر کرده

بستگی به دلیلش داره اکثرا نازشو میکشم(شوهر ندارم)سعی میکنم تا حد امکان حرف بزنیم و درستش کنیم بچه که ...

نمیتونم ک برم اونجاش رو ماچ کنم بیا بغل من بخواب هزاربار تو آرامش بهش توضیح دادم مرد قهرو دافعه دار مرد باید حرف بزنه فلان باش اما گوش نمیده توم اشتباه میکنی حتی یکبار تاکید میکنم حتی یکبار نازش نکش حتی اگ خواسی تو پیشقدم بشی تو آشتی فقط باهاش عادی حرف بزن نیاز ب منت کشی نیس اینو منی میگم ک همسرم سال اول انگار من اربابش بودم

شب اگر کسی باهات باشه بهتره مریض تو خیابون زیاده ولی تو طول روز نباید گیر بده همون شبم نباید زیاد گی ...

من اصلا نمیخوام شب رانندگی کنم این میخواد هیچکس منو نبینه تو شب برم انگار بچه سه ساله ام گولم بزنه

نه واقعا کاری نکردم بابام با پول خودش ماشین گرفته برام زنگ زدن از نمایندگی بیا ببرش آقا میگ فقط آخرش ...

شب اگر کسی باهات باشه بهتره مریض تو خیابون زیاده ولی تو طول روز نباید گیر بده همون شبم نباید زیاد گیر بده خودش اشتی میکنه

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!