2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی به دلیلش داره اکثرا نازشو میکشم(شوهر ندارم)سعی میکنم تا حد امکان حرف بزنیم و درستش کنیم بچه که نیستیم قهر کنیم

و تحت هیچ شرایطی نزار جای شوهرت عوض شه خانومی

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

مردا مگه قهرم میکنن؟

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

بستگی به دلیلش داره اگر من کار بدی کرده باشم که خیلی ناراحتش کرده باشه یا حرف بدی زدم اره از دلش در میارم ولی اگر پرنسس بازی در بیاره و الکی قهر کنه محلش نمیزارم

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

بستگی به دلیلش داره اگر من کار بدی کرده باشم که خیلی ناراحتش کرده باشه یا حرف بدی زدم اره از دلش در ...

نه واقعا کاری نکردم بابام با پول خودش ماشین گرفته برام زنگ زدن از نمایندگی بیا ببرش آقا میگ فقط آخرشبا درحضور خودم یا داداشت برو دوری بزن خب اینهمه پول چرا باد هوا دادم منم گفتم نمیخوام اینطوری حالا قهر کرده

بستگی به دلیلش داره اکثرا نازشو میکشم(شوهر ندارم)سعی میکنم تا حد امکان حرف بزنیم و درستش کنیم بچه که ...

نمیتونم ک برم اونجاش رو ماچ کنم بیا بغل من بخواب هزاربار تو آرامش بهش توضیح دادم مرد قهرو دافعه دار مرد باید حرف بزنه فلان باش اما گوش نمیده توم اشتباه میکنی حتی یکبار تاکید میکنم حتی یکبار نازش نکش حتی اگ خواسی تو پیشقدم بشی تو آشتی فقط باهاش عادی حرف بزن نیاز ب منت کشی نیس اینو منی میگم ک همسرم سال اول انگار من اربابش بودم

شب اگر کسی باهات باشه بهتره مریض تو خیابون زیاده ولی تو طول روز نباید گیر بده همون شبم نباید زیاد گی ...

من اصلا نمیخوام شب رانندگی کنم این میخواد هیچکس منو نبینه تو شب برم انگار بچه سه ساله ام گولم بزنه

نه واقعا کاری نکردم بابام با پول خودش ماشین گرفته برام زنگ زدن از نمایندگی بیا ببرش آقا میگ فقط آخرش ...

شب اگر کسی باهات باشه بهتره مریض تو خیابون زیاده ولی تو طول روز نباید گیر بده همون شبم نباید زیاد گیر بده خودش اشتی میکنه

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!