بستگی به دلیلش داره اکثرا نازشو میکشم(شوهر ندارم)سعی میکنم تا حد امکان حرف بزنیم و درستش کنیم بچه که نیستیم قهر کنیم
و تحت هیچ شرایطی نزار جای شوهرت عوض شه خانومی
من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه
بستگی به دلیلش داره اگر من کار بدی کرده باشم که خیلی ناراحتش کرده باشه یا حرف بدی زدم اره از دلش در میارم ولی اگر پرنسس بازی در بیاره و الکی قهر کنه محلش نمیزارم
غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!
بستگی به دلیلش داره اکثرا نازشو میکشم(شوهر ندارم)سعی میکنم تا حد امکان حرف بزنیم و درستش کنیم بچه که ...
نمیتونم ک برم اونجاش رو ماچ کنم بیا بغل من بخواب هزاربار تو آرامش بهش توضیح دادم مرد قهرو دافعه دار مرد باید حرف بزنه فلان باش اما گوش نمیده توم اشتباه میکنی حتی یکبار تاکید میکنم حتی یکبار نازش نکش حتی اگ خواسی تو پیشقدم بشی تو آشتی فقط باهاش عادی حرف بزن نیاز ب منت کشی نیس اینو منی میگم ک همسرم سال اول انگار من اربابش بودم