2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 172 پست
فمنیست تا اونجایی که من اطلاع دارم دنبال برابری زن با مرد بود نه دنبال قانونی بیشتر از مرد یا مرد ست ...

الان شما داری تعمیم جز به کل میدی

کی گفته همه ایرانی ها افراطی ان؟

بعدشم فمنیسم دنبال برابری زن با مرد نیست

دنبال برابری حقوقی و اجتماعی عه

(e^(iπ-

[QUOTE=415309690]ریشه اش زن سایزی ای که خود مرد ها ایجاد کردن وگرنه زنا که پدر کشتی ندارن با مردا! ت ...

کمتر از مرد ستیزیه ؟icon

جوک میگی نه

بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما ی زحمتی بکش ب پشتیبان سایت اعلام کن گزینه جنسیت مذکر رو حذف بکنه ما قطعا از این سایت میریم

گفتم پست های بالاتر .گاهی آدم باید خودش شان خودش رو حفظ کنه و با قدرت تشخیص عقلی خودش بدونه کجا باشه کجا نباشه .

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

یعنی شما این همه زن ستیزی رو نمیبینی؟اما من میبینمکلی از دوست های دختر من برام تعریف کردن که چقدر زج ...

نگفتم نمیبینیم میگم هستش نمیگم نیست ولی زن ستیزی که 100 سال پیش بود امروزه نیست و این جا پیشرفته و زن ستیزی کم شده به عقیده من هم داره کمتر میشه اونایی هم که از طرف خانواده همچین زجری کشیدن احتمالا خیلی خانواده هاشون مذهبی و افراطی بودن افراط تو هر چیزی باعث مشکل میشه قانون هم کلا سر تا پاش اشتباهه تبعیض خیلی زیاده تو ایران تو هر چی تو هر چیزی دیگه خودت میدونی داداش

بیخیال ابجی چرا ما نباید بیایم اینجاخب داخل چیزای زنانه نمیریم🙏🏻

چراش رو خودتون بهتر میدونید .

تو اون زمانی که سایت اختلال داشت هرروز محال بود ۱۰ نفر درخواست دوستی ندن .

کافیه ببینید یه خانم از مشکلات زندگیش میگه سیل درخواست های منفورتون به سمتش روانه میشه .

میدونم الان میگید ما اینجور نیستیم .بله اونایی که مزاحمت ایجاد میکنن شماها نیستید اونا آدم فضایی ان.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

الان شما داری تعمیم جز به کل میدیکی گفته همه ایرانی ها افراطی ان؟بعدشم فمنیسم دنبال برابری زن با مرد ...

من نگفتم همه افراطی هستن میگم تو ایران اکثرا اینطوری رفتار میکنن افراط دارن اگر فمنیست دنبال برابر حقوق مرد و زنه مرد ستیزی چرا بینشون که خودشون فمنیست میدونن زیاده؟ 😂😂

برای هدفت تلاش کن آیا با مرد ستیزی میتونی به هدفت برسی؟خیر نمیتونی بیشتر منفور میشه و الانم منفور شده

نگفتم نمیبینیم میگم هستش نمیگم نیست ولی زن ستیزی که 100 سال پیش بود امروزه نیست و این جا پیشرفته و ...

خب پس، خوبه

باید اینو درست کنیم تا بتونیم ستیز رو از بین ببریم به طور کلی

(e^(iπ-

من نگفتم همه افراطی هستن میگم تو ایران اکثرا اینطوری رفتار میکنن افراط دارن اگر فمنیست دنبال برابر ح ...

من که برای هدفم تلاش میکنم

تو هم قشنگ گفتی ایرانی ها تو همه چی افراط دارن که اشتباهه

اصلا هم مهم نیست بقیه مرد ها راجع به نظرم چی فکر میکنن

انقدر میجنگیم تا پسش بگیریم

(e^(iπ-