2789
عنوان

مرد ستیزی

291 بازدید | 172 پست

درود بر همه

ایران 85 میلیون نفر جمعیت داره از این 85 میلیون نفر 43 میلیون نفر در کل پسر و مرد ها تشکیل میدن چطوری با شناخت دو تا مرد همه رو آدم بدی میدونید و میگید مردا همشون به جگرم این منطقیه؟؟؟؟ خجالت بکشید از اینکارا با اینکارا به خیچ جا نمیرسید منظورم یه عده از آدم های کوتاه فکر هستن تعدادشون هم کم نیست که خودشون هم میدونن به خودتون هم بگیرید این کار شما هیچ توجیهی که قابل منطقی باشه نداره فقط تفرقه اندازی میکنه بین مردم کشور تمام.

نه موافق مرد ستیزی ام

نه زن ستیزی

کلا ما عادت داریم تو هر چیزی زیاده روی کنیم

بابا اعتدااااال اعتدااال

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که باید خجالت بکشه شمایی چون اومدید تو سایتی که ۹۰ درصدشون خانمن .

جایگاه خودتون رو حفظ کنید تا بقیه به چشم آدم بد نگاهتون نکنن.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

مردای نی نی سایت منحرف جنسین و خودشونم با درخواست های دوستی و حرفایی کمیزنن اینو ثابت کردن.

وگرنه عقل حکم میکنه جایی ک بیشترش زنان هستن مردی نیاد و اگ بیاد مشکل داره.

ی مرد چ دلیل داره تو سایت زنونه بمونه و تاپیکای خاله زنک رو دنبال کنه؟!

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

اونی که باید خجالت بکشه شمایی چون اومدید تو سایتی که ۹۰ درصدشون خانمن .جایگاه خودتون رو حفظ کنید تا ...

درود هیچ ربطی نداره تو این سایت من محدودیتی ندیدم که بگن مرد ها وارد نشن این یک

دوم اینکه موضوعی که من اومدم اینجا گفتم دلیل داشت چون اکثر مرد ستیز ها در این سایت هستن متأسفانه باعث تفرقه میشن

نه موافق مرد ستیزی ام نه زن ستیزیکلا ما عادت داریم تو هر چیزی زیاده روی کنیمبابا اعتدااااال اعتدااال

چون تورو دوست دارم خوندم

زن ستیزی ولی یه نمه بهتره

قوی تر از دیروز💙🦋
چون تورو دوست دارم خوندمزن ستیزی ولی یه نمه بهتره

عزیزم🤍🥹

باور کن هیچکدومش خوب نیس، همونطور ک زن ستیزی گذشته باعث حال بد الانمونه

مرد ستیری هم باعث حال بد فردامون میشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

مردای نی نی سایت منحرف جنسین و خودشونم با درخواست های دوستی و حرفایی کمیزنن اینو ثابت کردن.وگرنه عقل ...

ایا مردای نی نی سایت هر 43 میلیون نفر جامعه را در بر میگیرند؟ پس مرد ستیزی برای چیه؟