2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 171 پست

من خیلی کم دیدم اینجا مردستیزی بشه؛ اتفاقا خیلی هاشون عاشق شوهرای داغونشونن(شوهرهایی که کتک میزنن و خیانت میکنن).

ولی خب اگه بخوایم مقایسه کنیم اول بهتره به زن ستیزی رسیدگی کنیم😑

زن ستیزی باعث کلی خشونت خانگی و قتل ناموسی و... شده.

اوج مردستیزی زنا اینه که بگن مردا مشکل دارن همشون!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیزی به اسم مرد ستیزی در ایران وجود نداره باید نهادها، قوانین و ساختارهای قدرت بهطور سیستماتیک ...

این چیزا کار ندارم من میگم آقا خودتون تو این جامعه هستید مشکلات جامعه رو میدونید زن ستیزی تا صد سال قبل به اون ور خیلی زیاد بود در زمان بعد از قاجار سعی کردن این مشکلات رو حل کنن یکی از مشکلات فرهنگی بود زن ستیزی به طوری که حتی زن ها حق رای دادن هم نداشتن ولی این موضوعات به لطف دولت اونموقع و زحماتی که برای ایران کشیدن این مشکل حل شد اما الان زن ستیزی کم شده مرد ستیزی در حال افزایشه و دلیلی هم برای این موضوع نیست فقط یه مشت حرف مسخره از دو نفر مرد دیدن آدم نسبتا بدی هستن همه رو یکی میدونن مگه با هر 43 میلیون نفر تو ارتباط داشتی که میدونی اخه؟ مرد ستیزی بین زن های جامعه در حال افزایش است ربطی به قانون نداره حتما باید مگه تو قانون باشه اینجور تبعیض ها؟

اهاخب حالا بگو بدونم ، گفتی تاریخ زایمانت کیه؟

اگر دنبال بهانه برای بحث دعوا هستید همین الان ترک کنید اینجارو چون من اینجا برای بحث با یه مشت متوهم رو ندارم با احترام از شما

اگر دنبال بهانه برای بحث دعوا هستید همین الان ترک کنید اینجارو چون من اینجا برای بحث با یه مشت متوهم ...

چیه؟ مگه نمیگی ربطی نداره و سایت عمومیه؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

من خیلی کم دیدم اینجا مردستیزی بشه؛ اتفاقا خیلی هاشون عاشق شوهرای داغونشونن(شوهرهایی که کتک میزنن و ...

زن ستیزی کاهش پیدا کرده از زمان قاجار به بعد و در حال کاهش پیدا کردنه باید به هر دو مشکل رسیدگی کرد این حرفا چیه مردا مشکل دارن همشون؟ میدونی که اینو میگه کسی از بابا داداش خودش آسیب دیده و فکر میکنه تمام افراد جامعه اینجوری هستن

زن ستیزی کاهش پیدا کرده از زمان قاجار به بعد و در حال کاهش پیدا کردنه باید به هر دو مشکل رسیدگی کرد ...

من خودم دفاعی نمیکنم ازشون چون به هر حال همه انسانیم و جمع بستن نرمال نیست.

بله سایت عمومیه خب؟ منظور؟

حالت خوش نیستا

هرجمله ای ک میگی ، جمله قبلش ضدشو گفتی

حیحی

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

من خودم دفاعی نمیکنم ازشون چون به هر حال همه انسانیم و جمع بستن نرمال نیست.

باید جلوشون گرفته شه و اگه جلوش گرفته بشه تو این سایت خیلی خوبه مثلا یکی نوشته بود ما چرا باید با مردای الدنگ ازدواج کنیم و از این چرت و پرت ها خجالتم نمیکشه این آدم چند تا احمق تر از اونم تاییدش کردن بعد خودشون رو روشن فکر میدونن

حالا کی مرد ستیزی کرد😐

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

حالت خوش نیستاهرجمله ای ک میگی ، جمله قبلش ضدشو گفتیحیحی

آبجی جان میگم اینجا محدودیتی برای زن و مرد بودن نداره اگر اینجوری بود انتخاب جنسیت هنگام ثبت نام صورت نمیگرفت این یک دوم اینکه اومدی میگی تاریخ زایمانت چیه کی هست از اینجور حرفا که چی با این حرفا به کجا میرسی؟ دنبال بحث دعوایی که اگه اینجوریه بحثش جدا هست

خیلی ها هستن تو همین نی نی سایت و تو جامعه زیادن

من مخالف سنبل خان هام ( منظورم خاله زنک ها ، هول ها و زن ستیز هاست )

و فکر میکنم اکثریت نظر منو دارن

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

باید جلوشون گرفته شه و اگه جلوش گرفته بشه تو این سایت خیلی خوبه مثلا یکی نوشته بود ما چرا باید با ...

شاید منظورش فقط مردایی بوده که الدنگ هستن😑

نه همه مردا.

ولی در هر صورت جدی نگیر، من خودم بارها شده حرفای زن ستیزانه مردارو خوندم و فقط رد شدم؛ حتی حرفایی مثل تهدید به اسیدپاشی😐