2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 172 پست
آبجی جان میگم اینجا محدودیتی برای زن و مرد بودن نداره اگر اینجوری بود انتخاب جنسیت هنگام ثبت نام ...

😂😂☹

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

شاید منظورش فقط مردایی بوده که الدنگ هستن😑 نه همه مردا.ولی در هر صورت جدی نگیر، من خودم بارها شده ح ...

نه گفت مرد های ایرانی همشون الدنگ هستن از این حرفا

مرد ستیزی زیادی زن ستیزی هم هست نمیگم نیست جلو اونم باید گرفته بشه ولی خیلی کم شده چون نظام قبلی مقابله کرده بود باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مخالف سنبل خان هام ( منظورم خاله زنک ها ، هول ها و زن ستیز هاست )و فکر میکنم اکثریت نظر منو دارن

زن ستیزی و مرد ستیزی هر دو تا یک تفکر بی منطق هستن که باعث تفرقه میشن

آخرش این موضوع به درگیری ختم میشه

من یک بار در این مورد کامنت جواب دادم ۷۰۰ ریپلی شد آخرش تایپک ترکید گفتن مردی

دلمو شکستی؟خدا همونجوری دلت رو بشکنه؛تقاص قطره قطره اشکامو با چشمات ببینی وزجرشو بکشی .میسپارمت ب خدا قاضی خیلی خوبیه.

نظر شخصیم اینه 99 درصد مردای این دوره زمونه بدن

هیچوقت نظرم عوض نمیشه از مردا متنفرم 🤬🤬🤬

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

نظر شخصیم اینه 99 درصد مردای این دوره زمونه بدنهیچوقت نظرم عوض نمیشه از مردا متنفرم 🤬🤬🤬

در تیمارستان ثبت نام کنید امثال همین مرد ها نبودن الان بعضی ها زن عراقی ها شده بودن

نه گفت مرد های ایرانی همشون الدنگ هستن از این حرفا مرد ستیزی زیادی زن ستیزی هم هست نمیگم نیست جلو ...

کلا ایرانی ها خیلی در مقابل هم هستن و راستش موافق نیستم.

زن ستیزی و مردستیزی روز به روز داره بیشتر میشه🥲

بنده خدا تاپیک گذاشته در مورد مرد ستیز ی ، زیر همون تاپیک باز بده عده بحث رو عوض کردن که چرا تو نی نی سایت، مرد ها هستن؟؟ یعنی انگار دارن برای مرد ستیز بودن سون توجیه میارن

کلا ایرانی ها خیلی در مقابل هم هستن و راستش موافق نیستم. زن ستیزی و مردستیزی روز به روز داره بیشتر م ...

از لحاظ قانونی میگم نظام قبلی به زنا حق رای داد و حق پوشش منظورم این بود

مرد ستیزی به نظرم بیشتره ولی باید جلوش گرفت دیگه بلاخره هیچ کدوم خوب نیستن

باید با اینجور آدما چیکار کرد شما بگید

ببین چمرد ستیز بودن

چ زن ستیزی جفتش اشتباه

اینا مکمل هم هستن

برمیگرده ب دیدگاه آدم ها تجارب و خیلی از اتفاقات ی فاکتور کلی نداره که بپیچی برا همه

خودم مثال میزنم من جایی بزرگ شدم ک پسر بودن یعنی خدا حالا اسم نمیبرم ک چالشی پیش نیاد.

خب من چیکار کردم؟ ثابت کردم میشه دختر بود و موفق این دید بد بینی ب پسر رو نداشتم

برا همین تفکرات شخصی خیلی مهمه

کسی ک نخواد بشنوه هیچ جوره نمیشه بهش چیزی یاد داد

دلمو شکستی؟خدا همونجوری دلت رو بشکنه؛تقاص قطره قطره اشکامو با چشمات ببینی وزجرشو بکشی .میسپارمت ب خدا قاضی خیلی خوبیه.

بنده خدا تاپیک گذاشته در مورد مرد ستیز ی ، زیر همون تاپیک باز بده عده بحث رو عوض کردن که چرا تو نی ن ...

من نمیفهمم مثلا تو خیابون تو اجتماع داخل تلگرام جاهای دیگه مرد نیس

حس خاله زنکی ب آدم دس میده مثل قدیم پای تخت خوب بد مینوشتن جلوش ضربدر میکشیدن