2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 174 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

من خودم پسرم

اما مرد سایزی به معنای سیستماتیک نداریم

ته کرد ستیزی این میشه که وای شیما کاتوزیان به مردا گفت نر

بعد ته زن سایزی این میشه که زنان رو میکشن و اسید پاشی میکنن و به همه جای بدنشون گیر میدن و از فرصت های برابر اجتماعی محرومشون میکنن

بعد اگه یکی بیاد درباره زن ستیزی حرف بزنه و بگه هر بار که زنا میزند بیرون یکی بهشون تیکه میندازه میگی نهههه

داری تفرقه ایجاد میکنی.

نه خیر، این تفرقه نیست

این احقاق حقوق زنانه

(e^(iπ-

عزیزممن خودم پسرماما مرد سایزی به معنای سیستماتیک نداریمته کرد ستیزی این میشه که وای شیما کاتوزیان ب ...

دیگه این موضوع انقدر داره بزرگ میشه از دو تا متلک و این حرفا فراتر رفته

کی این بحث تموممیشه خدا داند نمیدونم این موضوع ک میشه در موردش بحث کرد چرا گیر دادیم ب تنفر بودن از مردا و بودنشون تو سایت اخرشم دعوا و بی احترامی

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
از لحاظ قانونی میگم نظام قبلی به زنا حق رای داد و حق پوشش منظورم این بود مرد ستیزی به نظرم بیشتره ول ...

اهان من قانون رو نمیگم.

صرفا چیزی که توی فرهنگمون هست رو میگم.

مرد ستیزی امروزی هم ریشه اش زن ستیزی هست.

به نظرم تا وقتی زن ستیزی از بین نره مرد ستیزی هم باقی میمونه.

موافقم خیلی ممنون جواب دادید

خواهش این موضوع هیچ وقت ب تعادل نمیرسه و آخر تایپک دعواست

دلمو شکستی؟خدا همونجوری دلت رو بشکنه؛تقاص قطره قطره اشکامو با چشمات ببینی وزجرشو بکشی .میسپارمت ب خدا قاضی خیلی خوبیه.

اهان من قانون رو نمیگم.صرفا چیزی که توی فرهنگمون هست رو میگم.مرد ستیزی امروزی هم ریشه اش زن ستیزی هس ...

باید هر دو رو از بین برد نه اینکه زن ستیزی از بین بره مرد ستیزی افزایش پیدا کنه والا تو جامعه مرد ستیزی داره همینجوری افزایش پیدا میکنه و باید واقعیت رو بگیم زن ستیزی امروزه خیلی کمتر شده خودتون هم میدونید

اونی که باید خجالت بکشه شمایی چون اومدید تو سایتی که ۹۰ درصدشون خانمن .جایگاه خودتون رو حفظ کنید تا ...

شما ی زحمتی بکش ب پشتیبان سایت اعلام کن گزینه جنسیت مذکر رو حذف بکنه ما قطعا از این سایت میریم

استندبایِ حاجی🙌🏼

من خیلی کم دیدم اینجا مردستیزی بشه؛ اتفاقا خیلی هاشون عاشق شوهرای داغونشونن(شوهرهایی که کتک میزنن و ...

دقیقا این مردا مشکلشون اینه که بهشون کسی نگه پرنسس ما مشکلمون اینه که وقتی میخوایم درس بخونیم یا کار مهمی انجام بدیم سرمون توسط پدر و برادرمون بریده نشه🤣🤣🤣چقد جوکن این مگتاو ها