2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 171 پست
درود هیچ ربطی نداره تو این سایت من محدودیتی ندیدم که بگن مرد ها وارد نشن این یک دوم اینکه موضوعی که ...

من نگفتم محدودیت ورود دارید .گاهی آدم ها خودشون باید تشخیص بدن کجا باشن کجا نباشن.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چیزی به اسم مرد ستیزی در ایران وجود نداره باید نهادها، قوانین و ساختارهای قدرت بهطور سیستماتیک علیه مردان عمل کنن مثل کاری که با زن ها میکنند. از نظر پژوهشگران هم اکثر جوامع، از جمله جوامع خاورمیانه، چیزی معادل «زنستیزی ساختاری» در مورد مردان مشاهده نمیشه. اگر منظور شما دوتا پست توی توییتر و اینستاگرام با عنوان مرد ها بد هستنه که چی بگم :)))

این چیزا همه جا هست شما انقد حرص نخور

همون طور که ما از مرد ها آسیب دیدیم، بعضی مرد ها هم زن ستیز هستن و تفکرات اشتباه دارن در مورد ما.

کاریش هم نمیشه کرد

شاید واقعیت باشه شاید نه

شاید تو ذات بیشتر مردا یه چیزی هست که ما رو می رنجونه ، از برخورد هایی که دیدیم...یکی دو تا نبوده

و این اصلاح نمیشه

چون واقعا ضربه خوردیم

هر کی دوست داره میتونه هر جور که میخواد فکر کنه در مورد آقایون.

عزیزم🤍🥹باور کن هیچکدومش خوب نیس، همونطور ک زن ستیزی گذشته باعث حال بد الانمونهمرد ستیری هم باعث حا ...

آره عزیزم صددرصد ولی خب بازم این مردا کلا بیشترشون مشکل دارن

تو جامعه ی ماهم تعادل نیست یا پسرارو کلا محل نمیدن یا انقد بها میدن بهشون که هر غلطی بکنن

ایرانه دیگه

قوی تر از دیروز💙🦋

والا من نمیدونم قضیه چی بوده که این متنو نوشتی.

ولی خب تو جامعه ای که تا الان مردسالار بوده، زن ستیزی زیاد بوده همیشه، این روزا که دو تا جمله منفی به آقایون گفته میشه همه میخوان جامه بدرن.

نق نکه ، همکه کشیicon

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

ایا مردای نی نی سایت هر 43 میلیون نفر جامعه را در بر میگیرند؟ پس مرد ستیزی برای چیه؟

من فقط گفتم مردای نینی سایت

با مردای بیرون کاری ندارم.

البته مرد نینی سایت نه، نر نینی سایت!

مرد ک تو تاپیکای زناشویی و زن و شوهری و دعوای خانوادگی نمیره!

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

میگم مردا تعادل ندارن یا پسرارو عقده ای بار میارن یا انقد رو میدن ک پرو بشنتعداد مردای بد خیلی از زن ...

فک کنم مقصودت این بود که بگی مرد ستیزی یکم بهتره ولی برعکسشو گفتی🦦

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
درود هیچ ربطی نداره تو این سایت من محدودیتی ندیدم که بگن مرد ها وارد نشن این یک دوم اینکه موضوعی که ...

اها

خب حالا بگو بدونم ، گفتی تاریخ زایمانت کیه؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.