2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 171 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینا رو ولش کن اصلا تو تو سایت زنونه چیکار میکنی؟؟

وقتی حرفی برای جواب نداری بهتر حرف نزنی قبلا گفتم الانم میگم اگر ممنوعیت برای ورود مرد ها. در این سایت وجود داشت انتخاب جنسیت هنگام ثبت نام صورت نمیگرفت این یک دوم اینکه دلیل داشتم اومدم دلیل من هم در تاپیکی که زدم میتونی مشاهده کنی دنبال دعوایی تاپیک رو ترک کن.

مردک از سایت زنونه گم شو بیرون هول

هول؟؟؟ صفت خانوادتو به بقیه نسبت میدی؟ یا توهمات خودت رو داری به بقیه نشون میدی یا دنبال جلب توجه هستی؟ تاپیک رو ترک کن.

وقتی حرفی برای جواب نداری بهتر حرف نزنی قبلا گفتم الانم میگم اگر ممنوعیت برای ورود مرد ها. در این سا ...

خب باشه حرف تو درست . ولی اینجا همه تاپیکا اکثرا درباره زنان هس میشینی اینجا اینارو میخونی ؟

عزیزممن خودم پسرماما مرد سایزی به معنای سیستماتیک نداریمته کرد ستیزی این میشه که وای شیما کاتوزیان ب ...

آقایون اینو قبول ندارن.نباید بهشون بگی بالا چشمتون ابرو هست بهشون برمیخوره...نباید کسی به روشون بیاره که چقدر خودشون زن ستیز هستن و رواجش دادن و ازش دارن نفع میبرن حتی اگر ظاهرا خودشون رو آگاه و موافق حقوق برابر جلوه بدن

مشکل وجود مردها نیست، مشکل اینه که درصد انسان بودنشون متاسفانه رو به زواله و عملا هیچ کاری براش نمیکنن و فقط زوم کردن رو خانم ها

من نمیگم همه خانم ها خوب هستن، اصلا همچین چیزی نداریم خصوصا تو این دوره زمونه و با این وضع موجود اما اگر الان خانم ها تازه دارن یه عده ازشون اونم خیلی کم ، بد میشن و خراب،،،، آقایون خیلیاشون از زمان خلقت آدم خرابی و ناخالصی داشتن و سوء استفاده گر بودن خیلیاشون

ولی خانم ها بساز بودن و سکوت میکردن و فکر میکردن زن حقی نداره و فقط وظایف داره، الان که خانم ها مطالبه گر شدن و تازه فهمیدن که مردها که بنیانگذار و مجری قوانین هستن چقدر علنی و رسمی و قانونی حقشون رو خوردن شدن آدم بده و پول دوست و ناسازگار

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷