2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 181 پست
دقیقا این مردا مشکلشون اینه که بهشون کسی نگه پرنسس ما مشکلمون اینه که وقتی میخوایم درس بخونیم یا کار ...

من خودم توی محیطی بزرگ شدم که هیچ زن ستیزی احساس نکردم و همیشه حامی من بودن🥲

ولی نمیتونم چشمم رو به روی این همه زن بیچاره که زندگی سخت دارن ببندم.

خیلی وقتا شده توی اخبار ببینیم چه اتفاقاتی براشون افتاده یا حتی توی همین نی نی سایت داستان خیلی هاشون رو میشنوی دلت میسوزه.

اولویت من ایناس.

تا وقتی اینا حل نشه هیچ چیزی درست نمیشه از فرهنگمون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=415309690]ریشه اش زن سایزی ای که خود مرد ها ایجاد کردن وگرنه زنا که پدر کشتی ندارن با مردا! ت ...

من تعمیم جز به کل ندادم

یعنی نگفتم همه اینجوری ان

ولی اکثرا دارم میبینم که مردا اینطور رفتار میکنن

من هم از توهین به هیچکس راضی نیستم ولی این نتیجه کار اون قشر مرد هاست

من دارم تو ایران زندگی میکنم

(e^(iπ-

آسیبیکه مردها به زنها میرسونن خیلی بیشتر از آسیبیه که زنها به مردها میرسونن...مرد خوب کم پیدا میشه. ...

با 43 میلیون نفر مرد ارتباط داشتی باهاشون شناختی داری ازشون به این نتیجه رسیدی؟

من تعمیم جز به کل ندادمیعنی نگفتم همه اینجوری ان ولی اکثرا دارم میبینم که مردا اینطور رفتار میکننمن ...

منم دارم تو ایران زندگی میکنم ولی بر عکس چیزی که شما میبنی رو دارم مشاهده میکنم

منم دارم تو ایران زندگی میکنم ولی بر عکس چیزی که شما میبنی رو دارم مشاهده میکنم

یعنی شما این همه زن ستیزی رو نمیبینی؟

اما من میبینم

کلی از دوست های دختر من برام تعریف کردن که چقدر زجر و آسیب دیدن

چه از طرف خانواده، چه از طرف جامعه و قوانین تبعیض آمیز

(e^(iπ-

نه، بد نیستاون کسی که میاد الکی توهین میکنه فمنیست نیستمن خودم پروفمنیستم(یعنی کسی که از فمنیسم حمای ...

فمنیست تا اونجایی که من اطلاع دارم دنبال برابری زن با مرد بود نه دنبال قانونی بیشتر از مرد یا مرد ستیزی ولی امروزی بد تعریف شده یا خیلی افراطی هستن برای همین خوب نیست چون به قول بعضی دوستان ایرانی ها تو هر چی افراط دارن

حرف زدن تو هیچ اثری رو هیچی ندارهمطمئنم از بیکاری اومدی این تاپیکو زدی

نه اینکه شما تو نی نی سایت پشت تاپیک هاتون هوش و نقشه هست پشتش کلی تفکر هست بیا برو آبجی خدا روزیت جای دیگه بده دنبال دعوایی حوصلم نمیکشه 😂😂😂