2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 224 پست
من کجا توهین کردم حرفی که من توهین کردم رو برام بیارید من ببینم خودم که خبر ندارم، کسی که محترم نی ...

این مشکلات ما دخترا رو هم له کرده و جنسیت نمیشناسه

ما هم کل عمرمون دغدغه درآمد و ساختن آیندمون رو داشتیم تا زیر بار منت و ظلم کسی نریم از بیچارگی و اجبار ولی نشد و کاخ آرزوهامون ریخت و تلاشها بی نتیجه موند و فقط دوندگی های بی ثمر و بی پایان نصیبمون شد نه فقط آقایون

حداقل شما برای کار پیدا کردن راحترید نه مثل ما که باید امنیت رو درنظر بگیریم و جای معتبر و همکارامون اگر آقا باشن که دیگه ممکنه کلی مشکل پیش بیاد و خیلی نا امنی های دیگه و موانع دیگه که همتون میدونید ...

فشار فقط روی شما نیست، فشار روی شما اقتصادیه ولی ما انواع فشارها و تحمیل ها و نگاه ها و موانع رو باید تحمل کنیم و دم نزنیم که مبادا بگن کرم از خود درخته....

هر دو جنس اگر منصفانه نگاه کنیم میبینیم مشکلات برای هر دو زیاده چه بسا اختناق و محدودیت هم اضافه میشه برای دختران و خانم ها

من ندیدم اون تاپیک رو چون فعال نیستم هرروز و همیشه ولی اشتباه کرده و هیچکس موافق این حرف و بی احترامی نیست

ما خانواده داریم پدر و برادر و کلا اقایون فامیل و...

من به شخصه میتونم بگم پسرهای فامیلمون رو اگر بخوام باتوجه به وضع جامعه بسنجم سالم ترین هستن و مثبت ترینن

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

خانم های اینجا اکثرا بچه مدرسه ای و زیر ۱۸ سال هستناینجا رو جدی نگیرید

یه زحمت به خودت میدادی میدیدی که سن من چندسال هست

اگر اینجا جدی نیست پس در شان خانم فهمیده و بالغ و دنیا دیده ایی مثل شما هم نیست.بنظرم اینجا نظر ندید سنگین ترید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن ستیزی کم شده هم ت جهان هم تو ایران شما تو زمان قاجار باید زندگی میکردی ی حداقل یکم اطلاعات داشتی ...

۸۵ درصد جرم و جنایت ها رو مردا انجام میدن

۹۹ درصد تجاوز ها مال مرداست(اون یه درصد مال خارجه🤣)

کجا ظلم به زن کم شده؟

اینکه تازه یه چصه از حقوقشون به عنوان یه انسان به دست بیارن یعنی کم شده؟

نخیر

موافق مرد ستیزی نیستم بلکه ازش نفرت دارم ولی کسی که میاد تو نی نی سایت و تاپیک های خانم ها رو دنبال میکنه قطعا فاقد شعور میدونم.

همه اسپرسو میخورن ما استرسو.️

یه زحمت به خودت میدادی میدیدی که سن من چندسال هستاگر اینجا جدی نیست پس در شان خانم فهمیده و بالغ و د ...

دوست خوبم من اصلا اینجا رو جدی نمیگیرم

اگر تاپیک هامو هم نگاه کنی اصلا از مسائل شخصیم اینجا چیزی نمیگم چون سطح فکر کاربرای اینجا رو در حدی نمیدونم که بخواد برام مفید باشه

اینجا برای من یک سرگرمی ناسالمه مثل اینستا

برای فراغت میام نینی سایت و جدی نمیگیرم

ضمن اینکه تو این تاپیک ایشون حرف بدی نزده که اینطور بی دلیل حمله کردن بهش

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

دوست خوبم من اصلا اینجا رو جدی نمیگیرماگر تاپیک هامو هم نگاه کنی اصلا از مسائل شخصیم اینجا چیزی نمیگ ...

همه جا خوب و بد هست، تا بوده همین بوده

اینجا هم همینطور، مثل واقعیت جامعه

۸۵ درصد جرم و جنایت ها رو مردا انجام میدن۹۹ درصد تجاوز ها مال مرداست(اون یه درصد مال خارجه🤣)کجا ظلم ...

کسی نیومد نی نی سایت حرف های زنونه رو بخونه چطوری میای قضاوت میکنی بعد برای من درصد درصد نکن آدم مریض قاچاقچی قاتل هم زیاده ربطی به جنسیت نداره بعدش ما داریم راجب مردم عادی حرف میزنیم نه آدم قاچاقچی و قاتل این حرفا مغلطه نکن

طوری حرف نزنید که انگار خیانت فقط مردا میکنن و از این حرفا قتل ناموسی این چیزا هم هست نمیگم نیست ام ...

کم نشده اقای عزیز متاسفانه هنوزم هست هم قتل ناموسی هست هم زن کشی هم دختر کشی هم خیانت هم امرونهی کردن اقایون به زنها هم کودک همسری دختران هم ازدواج دوم وهوو اوردن روی زن اول همگی اینا همچنان هست وبیشتر از قبل هم شده

آقا یه مشکلی بوده و نسبتا حل شده الان دوباره موضوع قدیمی رو برای توجیه یک مشکل جدید به کار میبری

حل نشده فقط از شکلی به شکل دیگه تغییر کرده ، نه توجیه نیست ، دارم میگم به جای کولی بازی درآوردن کمی صبوری رو از خانمها یاد بگیرید

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

شما هر وقت دیه نصف و حق کار و تحصیل و ارث نصف رو ازت گرفتن حق داری حرف از "مرد ستیزی" بزنی

این قوانین از صد ها سال پیش بوده و هست و هنوز اصلاح نشده..الان اصلاحم بشه فایده ای نداره چون جزو کلیشه ها شده

چیزی که باعث شده شما حس مرد ستیزی بگیری اینه که خانما با حضور و درخواست دوستی دادن یه عده به اصطلاح مرد! توی سایت بارداری ناراحت میشن و اعتراض میکنن؟؟...جالبه واقعا

اگه نمیتونید جلوی همجنسای بیمار جنسیتون رو بگیرید پس خواهشا اعتراض بیخودی نکنید

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

کم نشده اقای عزیز متاسفانه هنوزم هست هم قتل ناموسی هست هم زن کشی هم دختر کشی هم خیانت هم امرونهی کرد ...

کم شده نسبت به صد سال پیش کم شده داره کمترم میشه هم تو ایران هم تو جهان نمیگم نیست هست ولی کمتر شده

شما هر وقت دیه نصف و حق کار و تحصیل و ارث نصف رو ازت گرفتن حق داری حرف از "مرد ستیزی" بزنیاین قوانین ...

من کاری به این حرفا قانونی که از اول اشتباه نوشته شده ندارم

من میگم جمع نبندید به همه توهین نکنید در حالی که همه رو نمیشناسید الکی مرد ستیزی نکنید به هیچ جایی نمیرسید با اینکار فقط منفور تر میشید