2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 227 پست

[QUOTE=415355511]کم نشده اقای عزیز متاسفانه هنوزم هست هم قتل ناموسی هست هم زن کشی هم دختر کشی هم خیانت هم امرونهی کرد ...[/QUOTE اقلیت جامعه شاید هنوز کودک همسری هست که باید بگم خاک تو سر پدر و مادرش این یک قتل ناموسی هست اره هست اما کمتر شده به شک دیگری تغییر نکرده هست اما کم شده زن ستیزی هم کم شده ولی مرد ستیزی در حال افزایش پیدا کردن

من کاری به این حرفا قانونی که از اول اشتباه نوشته شده ندارم من میگم جمع نبندید به همه توهین نکنید در ...

مشکل شما جمع بستن یا نبستنه

و مشکل خانما اینه که یه آدم مریض میاد بهشون با جنسیت زن درخواست میده و عکس جنسی میفرسته و یا حرف جنسی میزنه

فکر میکنید تجاوز فقط فیزیکیه؟ این تجاوز روانیه به یه خانمی که توی یه فضای به ظاهر سالم توی سایت بارداری داره فعالیت میکنه

منفور شدن و نشدنم آخرین چیزیه که یه خانم توی همچین شرایطی بهش فکر میکنه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مشکل شما جمع بستن یا نبستنهو مشکل خانما اینه که یه آدم مریض میاد بهشون با جنسیت زن درخواست میده و عک ...

بله دقیقا مشکن جمع بستن آقا سه چهار تا مریض پیدا میشه چرا 43 میلیون نفرو ا هم جمع میبندید؟ منطقی نیست مگه خودتون برادر و پدر ندارید که توهین میکنید یکی دیگه هم بود میگفت چرا با مردهای الدنگ ایرانی باید ازدواج کنیم از این حرفا خو این بی فرهنگ حق جسارت و توهین نداره همین مرد های ایران که میگه الدنگ یه زمانی از کشور و وطن و ناموسشون از هر قسمت تاریخ تا همین الان جونشون فدا کردن همچین فردی با این عقیده و فکری که داره باید برد وسط میدون دار زد از نظر من توهین به هم وطنش داره میکنه

چیزی به نام مرد ستیزی وجود نداره تا بوده مردها زن هارو ازار میدادن و تا زن ها واکنش نشون میدن میشه مرد ستیزی

و دقیقا همممههه مردا عین همدیگه هستن همه ذاتشون خراب و کثیف چیزی غیر از این هم نیست همین که دوتا تاپیک از اینجا رو بخونی میفهمی چقدر وحشتناکن چه برسه به دنیای واقعی

بله دقیقا مشکن جمع بستن آقا سه چهار تا مریض پیدا میشه چرا 43 میلیون نفرو ا هم جمع میبندید؟ منطقی نیس ...

من حرفشونو تایید نکردم

ولی دغدغه ی اونا آزار جنسی و تجاوزه و دغدغه ی شما صحبتاشون

اینجور صحبتا از طرف هردو جنس شنیده میشه

بارها شنیدم آقایون گفتن زن ایرانی به درد نمیخوره و صدتای زن روس یا اروپایی می ارزه به زن ایرانی

ولی هیچوقت خانما اندازه ی شما اور ری اکت نکردن....

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

چیزی به نام مرد ستیزی وجود نداره تا بوده مردها زن هارو ازار میدادن و تا زن ها واکنش نشون میدن میشه م ...

هیچ حقی توهین جسارتی نداری حرفت هم غیر منطقیه هم بی معنی منم دو خانم ببینم آدم های درستی نیستن بگم همه زن ها کثیفن همشون عین همن توهین کنم؟ قطعا زشتی حق توهین جسارت نداری دو تا مرد مریضی که اینجا دیدی نماینده بقیه مرد های ایران نیستن ربطی به هم نداره تموم

من حرفشونو تایید نکردمولی دغدغه ی اونا آزار جنسی و تجاوزه و دغدغه ی شما صحبتاشوناینجور صحبتا از طرف ...

دغدغه اون خانم این بود اروپایی چشم آبی سبزن خوشگلن مردای ایرانی الدنگن و این چیزا تجاوز چیه چشم بسته ذهن بقیه رو میخونی؟ 🤣🤣🤣🤣

همچین ادمی از خداشه تجاوز کنن بهش بره پول بگیره از یارو اونو بچاپه

دغدغه اون خانم این بود اروپایی چشم آبی سبزن خوشگلن مردای ایرانی الدنگن و این چیزا تجاوز چیه چشم بسته ...

خب دیگه با این پیامت نشون دادی چقدر بچگانه فکر میکنی و بی ادبی که تجاوزو مسخره میدونی

زن ستیزی توی خون شماست متاسفانه هرچی برای مردا اوکی باشه برای زنا حرامه

ریپ نزن دیگه چون جواب نمیدم

سیل عظیمی از درخواست ها🌀

هیچکس نداد😂

میشه برای جراحی چهارشنبم دعا کنین؟ عمل سنگینی دارم🌸عمل انجام شد🙌 ممنون ازتون (۱۳/۳/۱۴۰۵)... اگر متاهلی اگر بچه داری امضامو میبینی بدو برو بچتو همسرتو ماچ کن....فرزند نادیده ام.. من در سن ۲۱ سالگی در این تاریخ مجبور شدم رحمم رو در بیارم عمل سنگینی بود. نادیده دوستت دارم.. هیچوقت نشد بیای. سر این قضیه هیچوقت کسی با من ازدواج نخواهد کرد.. همسر از دست رفته نادیده ام.. دختر اینده نادیده ام خیلی دوستتون دارمو در تصوراتم عاشقتونم🌸

فمنیست بودن بد نیست ولی.

منظورم فمنیست نوینه

پشم زیر بغل رو نزنیم و این چرندیات ها

نه فمنیست قدیم که بله برای حق تحصیل و چیزای ساده میجنگیدن

میشه برای جراحی چهارشنبم دعا کنین؟ عمل سنگینی دارم🌸عمل انجام شد🙌 ممنون ازتون (۱۳/۳/۱۴۰۵)... اگر متاهلی اگر بچه داری امضامو میبینی بدو برو بچتو همسرتو ماچ کن....فرزند نادیده ام.. من در سن ۲۱ سالگی در این تاریخ مجبور شدم رحمم رو در بیارم عمل سنگینی بود. نادیده دوستت دارم.. هیچوقت نشد بیای. سر این قضیه هیچوقت کسی با من ازدواج نخواهد کرد.. همسر از دست رفته نادیده ام.. دختر اینده نادیده ام خیلی دوستتون دارمو در تصوراتم عاشقتونم🌸

هیچ حقی توهین جسارتی نداری حرفت هم غیر منطقیه هم بی معنی منم دو خانم ببینم آدم های درستی نیستن بگم ه ...

اتفاقا دوتا مردی که اینجا دیدم بهترینشون بودن همین که یه عنوان یک زن توی جامعه پا بزاری میبینی مردها چقدر کثیفن و صفتی جز این نیست

بی احترامی هم نکردم حقیقتی بود راجب مردا که مطمئنم خودتون هم ته دلتون بهش باور دارید، این جامعه از ریشه زن ستیزه و هر انتقادی به مردها مردستیزی حساب میشه درحالی که کافیه یک ذره مطالعه کرد تا بفهمی چیزی به اسم مردستیزی وجود نداره

منظورم فمنیست نوینهپشم زیر بغل رو نزنیم و این چرندیات هانه فمنیست قدیم که بله برای حق تحصیل و چیزای ...

فمنیست نوین هم بد نیست اگه مطالعه داشته باشید. مشکل شما اینه که چندتا پست توی اینستا میبینید و فکر میکنین فمنیسته

مطمئن باشید اگه توی همین ایران زن های فمنیست بیشتر بودن حق و حقوق ما هم خیلی زیاد بود چون روزانه با جنبش های فمنیستی که توی خارج کشور راه میوفته ده ها قانون ضد زن تغییر کرده همش هم بخاطر فمنیست نوینه

خب دیگه با این پیامت نشون دادی چقدر بچگانه فکر میکنی و بی ادبی که تجاوزو مسخره میدونیزن ستیزی توی خو ...

تجاوز مسخره ندونستم مغلطه نکن شماها وقتی کم میارید مغلطه میکنید و دروغ میگید برای توجیه خودتون من نه زن ستیزم نه طرفدارش مخالف هر دو تاشون هم زن ستیز هم مرد ستیز هیچ کسی حق نداره بدون اینکه کسی رو نمیشناسه راجبش نظر بده هیچ کسی هیچ کسی حق نداره با شناخت از دو نفر بقیه رو همینجوری بدونه

فمنیست نوین هم بد نیست اگه مطالعه داشته باشید. مشکل شما اینه که چندتا پست توی اینستا میبینید و فکر م ...

فمنیست تو ایران اکثرا افراطیش وجود داره قانون باید از اول از نظرم نوشته بشه یه قانون درست حسابی با جنبش فمنیستی و این چیزا چیزی حل نمیشه

فمنیست نوین هم بد نیست اگه مطالعه داشته باشید. مشکل شما اینه که چندتا پست توی اینستا میبینید و فکر م ...

همون پستای اینستا باعث نابود قداست جنبش فمنیست شدن و الان اگر بگی فمنیست انگار فحشه!

اشتباه شما اینه فکر میکنی فضای مجازی جدا از واقعیته

متاسفانه افکار رو میسازه

و الان کمتر کسی به فکر احقاق حقوق بیشتر هست

و فقط فکر اینن مرد ستیز باشن. پشم داشتن اوکیه. ازدواج ممنوع. بچه ممنوع.

حتی اگر یکی دلش ازدواج یا بچه بخواد غیر نرماله و بدبخت و پوسیده