2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 205 پست
حرف غیرمودبانه نزن...بیا اینم از ادب مرد جماعت...اون وقت هی اصرار داره بگه ما خوبیم..احترام خودت رو ...

بازم جمع بستی اصلا من بد بقیه رو چرا جمع میبندی حرف بدی نزدم گفتم با 43 میلیون نفر که رفت و آمد نداشتی که بخوای بدونی یا ندیدیشون از عقایدشون خبر نداری من قصد توهین به شما نداشتم اشتباه فکر کردید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ وقت نمیتونی اکثریت جامعه رو یک جور ببینی وقتی ندیدی ارتباط باهاشون نداشتی هیچ وقت همچین جسارتی ...

جسارت نیست واقعیته، اگر از نظر شما جسارته خب این نظر شماست و برای خودتون محترمه و آزادید که نپذیرید اما من نمیتونم سرم رو تو برف ببرم و حقایق رو نبینم فقط صرفا چون حقایق به صلاحم نیست

زن ستیزی کم نشده، روش سرپوش گذاشته شده و شکل و ظاهرش عوض شده فقط همین

ما هم نگفتیم موافق مرد ستیزی هستیم که، ما مخالف مردهای انسان نما و سطح پایین هستیم که فکر میکنن ابر قدرت جهان هستی هستن و هرجور فکر کنن و رفتار کنن درسته

خیر پیش

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

جسارت نیست واقعیته، اگر از نظر شما جسارته خب این نظر شماست و برای خودتون محترمه و آزادید که نپذیرید ...

زن ستیزی کم شده هم ت جهان هم تو ایران شما تو زمان قاجار باید زندگی میکردی ی حداقل یکم اطلاعات داشتی از اون زمان بفهمی زن ستیزی صد سال پیش چه شکلی بوده الان چه شکلیه تو می میگی اکثر مردها اینجورین خوب نیستن و این حرفا بعد میگی انسان نما هستن اکثر مرد ها رو به همچین چیزی متهم میکنی همچین حقی نداری نه همچین حقی نداری رسما داری توهین میکنی همچین حقی هیچ کسی نداری کدوم ابر قدرتی؟ بدترین وضعیت روحی رو دارن همین مرد ها و پسر های جوان میکشن نبود کار و زندگی شرایط بد اقتصادی مشکلات زندگی کار میکنن نمیرسن به هدفشون این درد داره اینارو دیگه خودتون باید ببینید کدام پادشاه ابر قدرت کدوم ابر قدرت؟ تو این کشور فقط غرور داره له میشه

مگه نمیدونستی همیشه نیمی از جمعیت دنیا زن بوده ولی در طول تاریخ به زنها ظلم میشده و زن ستیزی میشده !برای شما مفهموم جدیدیه ما خانما قرنهاست باهاش آشناییم

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

زن ستیزی کم شده هم ت جهان هم تو ایران شما تو زمان قاجار باید زندگی میکردی ی حداقل یکم اطلاعات داشتی ...

فکر کنم الان دو یا سه تا جواب به حرفاتون دادم و تاکید کردم که مشکل خانم ها با مردهای بالغ و محترم نیست و مشکل ما با مردهایی هست که خودشون انسان نیستن و محترم نیستن

یعنی فهمش انقدر برای شما سخته؟

علاوه بر اینکه اینو متوجه نشدید، دارید منو متهم میکنید به توهین و جسارت؟

چون با این ایده و نظر تاپیک زدید که خانم ها همشون مشکل دارن با همه آقایون دیگه حتی بقیه نظرات محترمانه رو هم نمیتونید هضم کنید و عصبانیتتون از پشت گوشی و تک تک کلماتتون مشخصه

خدا صبر بده به خانم هایی که قراره سر راهتون قرار بگیرن واقعا، منم میتونم مثل شما حرف بزنم و بگم شما دارید توهین و جسارت میکنید و واقعا کردید ولی خب هرکسی یه سطح و لولی داره و من این لول رو برای خودم نمیپذیرم

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

مگه نمیدونستی همیشه نیمی از جمعیت دنیا زن بوده ولی در طول تاریخ به زنها ظلم میشده و زن ستیزی میشده ! ...

آقا یه مشکلی بوده و نسبتا حل شده الان دوباره موضوع قدیمی رو برای توجیه یک مشکل جدید به کار میبری

فکر کنم الان دو یا سه تا جواب به حرفاتون دادم و تاکید کردم که مشکل خانم ها با مردهای بالغ و محترم نی ...

من کجا توهین کردم حرفی که من توهین کردم رو برام بیارید من ببینم خودم که خبر ندارم، کسی که محترم نیست قابل احترام نیست و ربطی به جنسیت اون نداره دمشون گرم که به کسی که محترم نیست توهین میکنن اما کسی که میاد تاپیک میزنه چرا باید مردای الدنگ ایرانی رو ببینیم و باهاشون ازدواج کنیم چرا خارجی نمیاد جلو ما از این چرت و پرت ها و به همه توهین کرد رسما رفت من مشکلم اونا هست که تعدادشون کم نیست نشما دشمن خونی من نیستی که آبجی بخوام با شما مشکل داشته باشم من مشکلم اوناست بله عصبی هستم از همه مشکلات بدبختی هایی که مارو تو این وضع انداخته درست حدس زدید اما من با زن یا خانم ها مشکل ندارم

من کجا توهین کردم حرفی که من توهین کردم رو برام بیارید من ببینم خودم که خبر ندارم، کسی که محترم نی ...

خانم های اینجا اکثرا بچه مدرسه ای و زیر ۱۸ سال هستن

اینجا رو جدی نگیرید

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

خانم های اینجا اکثرا بچه مدرسه ای و زیر ۱۸ سال هستناینجا رو جدی نگیرید

درود حالا این خانم توهینی به من نکرد اما بعضی ها برای توجیه خودشون یا نداشتن حرف اومدن تهمت زدن هول و نر و کثیف از این حرفا بعضیها هم اومدن متلک زدن رفتن نمیدونم واقعا چرا ولی خب اینکارو انجام دادن که مهم هم نیست عیب ندارن عقده هاشونو میخان خالی کنن

ممنون از شما

درود حالا این خانم توهینی به من نکرد اما بعضی ها برای توجیه خودشون یا نداشتن حرف اومدن تهمت زدن هول ...

اصلا نینی سایت رو جدی نگیرید اینجا فیک خونس

فقط بدرد سرگرمی میخوره

تو واقعیت طرز فکر و رفتار خانمها آنقدر سخیف نیست

به این مدل طرز فکر و نظرات این مدلی فقط باید خندید و رد شد

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست