2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 202 پست
مرسی ممنونمولی من یکی از منتقدان جدی دین و مذهب هستم با احتراماگه خواستید بعداً بیشتر راجع بهش میتون ...

اگر درموردش تاپیک زدید من رو لطفا تگ کنید🌱

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم مردستیزی؟icon

این اخباری که هر هفته یه زن کشته میشه توسط راننده تاکسی و شوهر و پدر لابد مردستیزیه !

دربرابر ظلمی که به زنا میشه کلمه ی مردستیزی یه جوک کثیف و زننده است

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

کدوم مردستیزی؟icon

این اخباری که هر هفته یه زن کشته میشه توسط راننده تاکسی و شوهر و پدر لابد مردستیزیه !

دربرابر ظلمی که به زنا میشه کلمه ی مردستیزی یه جوک کثیف و زننده است

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

در تیمارستان ثبت نام کنید امثال همین مرد ها نبودن الان بعضی ها زن عراقی ها شده بودن

خودت برو ثبت نام کن بدون الویت تخت vipلازمی 😂😂

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

خب دیگه مشکل اینجاست هنوز متوجه نشدین جای مرد واقعی و با اقتدار بین جمع خانم ها نیست .شاید تا ۵۰ سال ...

مرد واقعی با فضا و جمع سنجیده نمیشه، با شعور و نحوه رفتار سنجیده میشه نه با برچسب هایی که شما میزنید....

اینکه شما برای دیگران تعیین تکلیف میکنید بیشتر از هر چیزی نگاه بسته ی خودتون رو نشون میده اگه جایی اشتباه باشه قانون مشخص میکنه نه سلیقه ی افراد..

اقتدار در احترامه، نه در دستور دادن به بقیه😊

استندبایِ حاجی🙌🏼

مرد واقعی با فضا و جمع سنجیده نمیشه، با شعور و نحوه رفتار سنجیده میشه نه با برچسب هایی که شما میزنید ...

هرچقدرم ازین کلمات استفاده کنید تا خودتون رو موجه جلوه بدید از نظر من همونی هستید که گفتم .و اینو بدونید تمام کسانی که اینجا ازتون دفاع میکنن اگر بفهمن همسرشون یا نامزدشون یا عشقشون اینجا عضوه دیدشون عوض میشه و میزارنش کنار .پس دلتونو الکی خوش نکنید .

لزومی نمیبینم دیگه جواب شما رو بدم .

ریپلایتون دیگه باز نمیشه و خونده نمیشه.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

خیانت، زن بازی ،خرج ندادن ،خساست، زن ستیزی، مرد سالاری، کنترل گری ،فقط خانواده من نیست، خانواده شوهر ...

تو خانوادت و فامیلت دور اطرافت دیدی که دیدی منم دور اطرافم دیدم دختره خیانت کرد به زنش که چی؟ مثلا میتونم بگم تو هم همچین آدمی هستی؟ خیر نمیتونم حرف شما هم بی ربطی هم قابل منطق نیست ریشه خانوادگی شما خرابه طبق گفته خودتون به بقیه افراد جامعه ربط نداره تموم. خیانت هم در زن دیده میشه هم در مرد

من مرد ستیزی ندیدم واقعااینو میگم چون به منم چندبار گفتن مرد ستیز اما اصلا اینطور نیست و قبول دارم.م ...

هیچ وقت نمیتونی اکثریت جامعه رو یک جور ببینی وقتی ندیدی ارتباط باهاشون نداشتی هیچ وقت همچین جسارتی هیچ کسی نمیتونه بکنه اکثر جامعه مرد ها بد هستن؟ این یک دوم بله زن ستیزی بوده الان کاهش پیدا کرده نسبت به صد سال قبل و کمتر هم داره میشه چرا دروغ بگیم زن ستیزی در حال افزایشه در حالی که اینجوری نیست زن ستیزی وقتی داره کم میشه نباید مرد ستیزی افزایش پیدا کنه باید اینم ریشه کن شه دنبال توجیه الکی نباشید

بازم ممنون از تاپیک شما