2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 206 پست
مردای نی نی سایت منحرف جنسین و خودشونم با درخواست های دوستی و حرفایی کمیزنن اینو ثابت کردن.وگرنه عقل ...

فک کردم دختره تاپیکشو لابک کردم🙊😂☹️

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاً فکر نمی کردم بعضی خانومای کشورم انقدر بی ادب،نا آگاه و نا محترم باشندو سر یک سوال انقدر بی احترامی کنن

بابا بنده خدا نظرشو گفت چرا بی احترامی می کنید

درود هیچ ربطی نداره تو این سایت من محدودیتی ندیدم که بگن مرد ها وارد نشن این یک دوم اینکه موضوعی که ...

درسته محدودیتی تو سایت نیست و نگفتن ورود مردها ممنوعه اما عقل حکم میکنه جایی ک ی عالمه خانوم هست و بیشتر مسائل زنونه مطرحه ی مرد وارد نشه دیگه اینکه ی مرد شعورش نرسه بحثش جداس😇

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

فعلا روز همگی خوش یه عده اومدن توهین کردن رفتن که اونا هیچی یه عده عقیده هاشونو گفتن که قابل احترام بود دستشون درد نکنه خوشحال میشم بقیه هم عقیده هاشون رو بگن و بحث کنن شب همه رو میخونم اونایی هم که توهین میکنن بهتره برن چون حرفی میزنن و توهین میکنن دلیل نمیشه به خاطر جنسیتشون کسی جوابشون رو نده در حد شخصیت خودش بهش احترام گذاشته میشه.

روز همگی خوش

درسته محدودیتی تو سایت نیست و نگفتن ورود مردها ممنوعه اما عقل حکم میکنه جایی ک ی عالمه خانوم هست و ب ...

دلیل من برای ورود معلوم بود نیازی به توضیح ندارم به شما

خداروشکرخدا امثال شما رو زیاد کنه،مطمئنا در دامان یک بانوی مستقل بزرگ شدیدموفق باشید

مرسی ممنونم، امیدوارم امثال شما هم بیشتر بشه

من کل خانوادم زن ستیز و مذهبی سفت و سختن و خب یکی از دوستای دخترم بهم کمک کرد که چشمام باز بشه و همیشه ازش ممنونم

در واقع میشه گفت تو دامان ایشون پرورش یافتم

(e^(iπ-

من یک بار در این مورد کامنت جواب دادم ۷۰۰ ریپلی شد آخرش تایپک ترکید گفتن مردی

وای حق منم یه بار اومدم گفتم هر کسی توی اینن سایته تا زمانی که برای کسی مشکل درست نکنه ما نمی تونیم تعیین کنیم بمونه یا بره چه زن چه مرد چه بچه چه بزرگ

اومدن بهم گفتن تو یا پیکمی ای یا مردی

مثلا فکر می کنن طرف مقابل پیکمی اینکه من ببینم کی زنه سریع حرفشو تایید کنم هر کسیم مرد بود سریع بگم نه شما اشتباه می کنی برو بیرون🫥

آقا چرا بحثو پیچیده میکنید چرا نمیخوایید بفهمید زن ستیزی هست نمیگم نیست مرد ستیزی هم هست در حال افزا ...

من مرد ستیزی ندیدم واقعا

اینو میگم چون به منم چندبار گفتن مرد ستیز اما اصلا اینطور نیست و قبول دارم.من شان و متزلت و احترام مرد محترم رو خیلی حفظ میکنم بهرحال فرهنگ خانوادگی و تربیت مادرامون این بوده احترام به پدر و برادر و...ولی واقعا نمیتونم به اکثریت آقایون جامعه به این دید نگاه کنم که محترمن چون نیستن

مرد ستیزی بخاطر ضربه و آسیب هایی که مکرر تو جامعه داریم میبینیم و تمومی نداره

اما زن ستیزی اقایون از قبل بوده و دلیلش هم اینه که خودشون رو همیشه برتر و جنس قوی و امر و نهی کننده و تصمیم گیرنده و فاتح قله های بشریت و دنیا میبینن و برای اینکه بتونن رو عقل و مطالبه گری خانم ها سوار بشن و کنترل گری کنن ازش استفاده کردن وگرنه آسیبی بهشون وارد نشده و بعدش زن ستیز شدن

این دوتا مقوله خیلی تفاوت داره برادر

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

جالبه که از شأن و تشخیص عقلی صحبت میکنین اما داری سلیقه شخصی خودت رو به جای قانون جا میزنیوقتی مدیرا ...

خب دیگه مشکل اینجاست هنوز متوجه نشدین جای مرد واقعی و با اقتدار بین جمع خانم ها نیست .شاید تا ۵۰ سالگیتون هم متوجه نشید حتی اگه ما خانم ها راهنماییتون کنیم جایی که هستید اشتباهه بازم نمیپذیرید چون خودتون رو دانای کل میدونید

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

چه رفتار هایی دیدی مثلا میشه بگید بعدش خانواده یا فامیل شما نشان دهنده اکثریت جامعه نیستن.

خیانت، زن بازی ،خرج ندادن ،خساست، زن ستیزی، مرد سالاری، کنترل گری ،

فقط خانواده من نیست، خانواده شوهرم ، شوهر دوستا و آشناها ،شوهر همکار ها، داخل شهرمون ، داخل اینستا ، داخل همین نی نی سایت چقد تاپیک خیانت شوهر و کنترل گری وخرج ندادن و خساست و بچه ننه بودن شوهر هست ، اینا جزوی از جامعه نیستن پس از کجا اومدن؟ مردخوب کجاست پس ؟

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
مرسی ممنونم، امیدوارم امثال شما هم بیشتر بشهمن کل خانوادم زن ستیز و مذهبی سفت و سختن و خب یکی از دوس ...

خدا حفظش کنه تا باشه از این دوستی های مفید و سالم

مذهب انقدر عقده نداره وگرنه من و خانوادم هم معتقد هستیم اما عقده ایی نیستیم.افراط تو هرچیزی بده

مذهب وجود زن رو انکار نکرده بلکه خدا خیلی مقدسش کرده وویژگی خالقیت و آفرینش بهش داده یعنی همون مادر شدن و اگر زن نبود این خالقیت اتفاق نمیفتاد اما خب قوانین ما و یا اون چیزی که از اسلام بمون یاد دادن خیلی ترسناک و سفت و سخته

شما هنوز اول راهید و سنتون از من خیلی کمتره و خیلی خوبه که از این سن دنبال این نوع آگاهی ها هستید تا بتونید یک پدر امن و حامی برای دخترتون در آینده بشید ان شاءالله

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

خدا حفظش کنه تا باشه از این دوستی های مفید و سالممذهب انقدر عقده نداره وگرنه من و خانوادم هم معتقد ه ...

مرسی ممنونم

ولی من یکی از منتقدان جدی دین و مذهب هستم با احترام

اگه خواستید بعداً بیشتر راجع بهش میتونیم با هم گفت و گو داشته باشیم

(e^(iπ-

وای حق منم یه بار اومدم گفتم هر کسی توی اینن سایته تا زمانی که برای کسی مشکل درست نکنه ما نمی تونیم ...

ازین مشکلات اینجا زیاد هست بشنو رد شو جواب نده بذار فک کنن مردی😅😅

پاکه و بیود و دلم خیلی وخته دی نیرمد بیودع مریم مقدسیش دی و پا نیه گرمد