2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه مراسم نشون میارن

خانواده دختر مراسم رو میگیرن شام هم میدن مهمونم هر دو طرف ۷۰،۸۰ تا بیشتر نمیشه سمت ما

خانواده پسرم نشون گل کیک لباس چادر اون خرت پرتا رو میارن

البته ما اینجوری میگیرم

نسبت به مراسم خواستگاری مهمونای بیشتری دعوتن

مقدار مهریه و شرط و شروط رو تعیین میکنن

کادو میارن

به علاوه حلقه نشون

رسم ما اینه البته

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

برای ما
ی مهمانی ک کوچیک بزرگ بودنش سلیقه ایه. حتی اینکه چقد دیزاین و پذیرایی داری و کجا برگزار بشه سلیقه ایه.
ولی معمولا در حد عمو عمه دایی خاله مادربزرگ پدربزرگ سمت عروس و داماد هستن. و قول و قرار ها گذاشته میشه . صیغه بعضیا میخونن چندماهه. نشون دست میکنن. چادر سر عروس میکنن مادرشوهر قیچی بزنه.. دفتر بله برون با قوائدش پرمیشه و شواهد دوطرف امضا میزنن و ...

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

مال ما اینجوریه دختر که بله رو میده برا دکتر کادو و جشن میگیرن ولی خب حلقه و اینا نه فقط یه جشن بخاطر بله گفتن دختر

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

مال من اینجوری بود ک اول مامانش اومد صحبت

بعد با خانواده پدر مادر برادر و داماد اومدن بعد اوکی ک دادیم با بزرگترا اومدن صحبت راجب مهریه و وسایلا(رسم خود ما این بودک همون شب باید انگشتر مینداختن بعدش خداحافظ تاعقد)ولی خانواده داماد گفتن رسم شام داریم

صدو خرده ای بودیم شام میوه شیرینی شربت از ما بود ولی اصولا میوه وشیرینی باید داماد میورد

داماد انگشتر شیرینی باکس کیک لباسی ک برا عقد میخای بپوشی

کت شلوار کیف کفش لوازم ارایش و...میارن بزن و برقص بعد برای محکم کاری صیغه میخونن تا عقد سه ماهه یا ۶ ماهه

ولی نظرم اینکه کسی زیر بار شام نره مث من

ما واسه بله برون پسر خواهرشوهرم رفتیم اینجوری بود که جشن رو تو خونه ی مادر گرفته بودن بعد ما تا اون روز عروسو اصلا ندیده بودیم که زنگ زدن دعوت کردن و گفتن فلان روز از ساعت 5 بعد از ظهر بیایین به فلان آدرس (خونه ی مادر عروس) بعد ما هممون (مادرشوهرمینا خواهرشوهرام، برادرشوهرام و عموها و عمه و خاله های شوهرم) همه جوری تنظیم کردیم که همگی با هم برسیم اونجا

وقتی رسیدیم مهمونای عروسم اونجا بودن بعد عروس خانم آرایشگاه رفته بود لباس مجلسی کرمی رنگ تنش بود یه طرف خونه رو تزیین کرده بودن برای عروس و داماد و دوتا صندلی هم براشون گذاشته بودن اونجا خواهرشوهرم و مادر عروس کنار هم بودن و مهمونا رو بهم معرفی میکردن

بعد خواهرشوهرم یه خنچه با خودشون بردن که توش کله قند و قندشکن و قرآن و دفتر بله برون بود

بعد هم یه نفر که سرزبون خوبی داشت مبلغ مهریه و شیربها رو بلند مطرح کرد و همه برای خوشبختیشون صلوات فرستادن (البته مهریه و... از قبل بین دوتا خانواده تعیین شده بود و به تفاهم رسیده بودن اونجا فقط یاداوری و مطرح شد) بعد هم آقایون رفتن بیرون و خانما بزن و برقص کردن 😂و بعد میوه اوردن و هدایای که فامیلا اورده بودن رو تقدیم عروس و داماد کردن (بعضیطلا اورده بود بعضیام داخل پاکت مبلغی رو گذاشته بودن)

بعد دوباره بزن و برقص کردن عروس و داماد رقصیدن و در آخر هم شام دادن و تموم شد😍

اهان یادم رفت بگم یه پارچه ی چادر سفیدم سر عروس کردن و یه نفر با قیچی اندازه زد و نقل پاشیدن سرش