2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 82 پست

واقعیتو میگم من

خودت میگی دیپلم و سنت آنقدره نه آنچنان تحصیلات داری نه شغل داری خواهر و کاملا به کیس معمولی هستی

این خاستگارت از نظر موقعیت از شما سرتره

اطرافیان هم درست میگن

یه کم تلاشکن ببین با داد میشینه یا نه

واقعیتو میگم من خودت میگی دیپلم و سنت آنقدره نه آنچنان تحصیلات داری نه شغل داری خواهر و کاملا به کیس ...

آره واقعا سر تر بود شرایطش منم توقع ام این نیست میدونی دوست داشتم پول کمتر ماشین کمتر داشت ولی به دلم مینشست اصلا هر چی فکر کردم نشد قبل اینکه جواب قطعی بدم خانواده ش گفتن نه از روستای خودمون باید زن بگیری ،،،از بس من گریه کردم امام حسین قسم دادم که نشه مال دنیا رو خدا میده حالا ماشین و خونه رو ده سال بعد هم میشه گرفت ولی این شکلی دوست ندارم واقعا شغل هم خیلی خودم ناراحتم امیدوارم بتونم امسال کافه کیک بزنم برا خودم،،مرسی که نظر دادید عزیزم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم چیکار کردی با خواستگارت؟

سلام عزیزم بالاتر گفتم ،این چون معرفش خیلی آشنا بود باهامون فامیل درجه یک حساب میشد جلسه اول خانواده شود نیاورد از روستا تقریباً چهارصد کیلومتر فاصله دارن بعد از اینکه بار دوم رفتیم بیرون پیام داد خانواده م مخالفن 🥲هرچند من راضی نبودم ولی این خواسته نشدن ی جورایی ناراحتم کرد واقعا

سلام عزیزم بالاتر گفتم ،این چون معرفش خیلی آشنا بود باهامون فامیل درجه یک حساب میشد جلسه اول خانواده ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم انشالله با یکی بهترش ازدواج میکنی

خودتو ناراحت نکن عزیزم انشالله با یکی بهترش ازدواج میکنی

فدات شم عزیزم آره شاید صلاح این بوده چون معرفش دومادمون بود یعنی همکارن باهم اگه جور میشد بخدا تا ابددد منت میذاشت از اون طرف اگه من نه میگفتم مامانم خون به جیگرم میکرد همین قبل مخالفت اونها بهم میگفت چقدر دیگه تحملت کنم مثل فلانی (دختر عقب مونده عمم) همیشه همراه مایی حالا هرجا هم میرم خودش به زور میبرم مثلا روستامون میریم برا کار تو باغ فقط من باید برم ولی خیلی دلم شکسته آدم زخم های خونواده شو نمیتونه به هیشکی بگه تنها و ناامید شدم🥲

فدات شم عزیزم آره شاید صلاح این بوده چون معرفش دومادمون بود یعنی همکارن باهم اگه جور میشد بخدا تا اب ...

منم بخدا همینم تازه من۲۹سالمه خواستگار اصلا ندارم ولی نمیتونم باکسی که دوسش ندارم برم تو رابطه توهم که دوسش نداشتی پس برات مهم نباشه به حرفای مامانتم زیاد توجه نکن مامانا همینن به منم اینجور میگن ولی زیاد برام مهم نیست انشالله بهترین ازدواج نصیبت بشه عزیزم❤️🩹

منم بخدا همینم تازه من۲۹سالمه خواستگار اصلا ندارم ولی نمیتونم باکسی که دوسش ندارم برم تو رابطه توهم ...

قربونت ایشالا یک آدم خوب سرراهت قرار بگیره خوشبخت بشی عزیزم ممنونم که راهنمایی کردی😘♥️♥️