عزیزم دیگ یبار پرسیدی اونم گفته اره چرا باز بپرسی دلت میخواد دروغ بشنوی؟خب چاقتر دوس دار توم خیلی چی ...
ن باید بپرسم چون به شوخی رد شد باید بپرسم چون میخوام جدی وراحت حرفشو بگه اتفاقا چقدر میخواد که من چاق شم وچجوری میخواد وبهش بگم من چاق بشو نیستم ولی میدونی طرکارش دوروبرش پراز زن چاق وعملی وتزریقی که اندانشونو عمل کردن هست اوووه بیا ببین جه هیکلایی دارن درشت وگنده من که اهل تزریق نیستم چاقپ بخوامم درحد دوسه کیلو بشم من متنفرم ازچاقی نگرانم چون یه باراومد زنه همکلرم اوتقدرگنده ودرشته هنه جاش عملی وتزریقیه به اصطلاح داف بود و...
در طول زندگیتون چنبار پرسیدی اونم ی جواب واحد داده ک ار کمی چاق شی خوبه دیگ نپرس توجهش به این موضوع ...
ما تازه ازدواج کردیم ومن فقط یکبار پرسیدم آخه باصحبت هاش نگزانم کرده بود که پرسیدم من چاق بشو نیستم نگرانم اون چاق بخواد ومن متنفراز اندام اون سبک زن ها ودوروبرش پره اززن چاق ازشانس قشنگ من🥺
ما تازه ازدواج کردیم ومن فقط یکبار پرسیدم آخه باصحبت هاش نگزانم کرده بود که پرسیدم من چاق بشو نیستم ...
خب تو چاق بشو نیسی اونم سلیقش ی کم چاق تره سخت نگیر منم شوهر مو مشکی دوس داشتم و الانم مو مشکی خوشم میاد اما همین بور بلوند خودمو با دنیا عوض نمیکنم شوهرت هم مث من