2789
عزیزم دیگ یبار پرسیدی اونم گفته اره چرا باز بپرسی دلت میخواد دروغ بشنوی؟خب چاقتر دوس دار توم خیلی چی ...

ن باید بپرسم چون به شوخی رد شد باید بپرسم چون میخوام جدی وراحت حرفشو بگه اتفاقا چقدر میخواد که من چاق شم وچجوری میخواد وبهش بگم من چاق بشو نیستم ولی میدونی طرکارش دوروبرش پراز زن چاق وعملی وتزریقی که اندانشونو عمل کردن هست اوووه بیا ببین جه هیکلایی دارن درشت وگنده من که اهل تزریق نیستم چاقپ بخوامم درحد دوسه کیلو بشم من متنفرم ازچاقی نگرانم چون یه باراومد زنه همکلرم اوتقدرگنده ودرشته هنه جاش عملی وتزریقیه به اصطلاح داف بود و...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ن باید بپرسم چون به شوخی رد شد باید بپرسم چون میخوام جدی وراحت حرفشو بگه اتفاقا چقدر میخواد که من چا ...

در طول زندگیتون چنبار پرسیدی اونم ی جواب واحد داده ک ار کمی چاق شی خوبه دیگ نپرس توجهش به این موضوع جلب نکن از من گفتن بود

اگر چاقی بخواد عین زنای دورش با یه کیلو اصلا وابدا راضی نمیشه باید ۱۰_۱۵ کیلو حتی ۲۰ کیلو حداقل چاق ...

خودتوبخاطر هوس یکی دیگه مریض نکن😂

بخدا هزار تا درد داره. فشارخون. چربی. خدایی نکرده سکته.

در طول زندگیتون چنبار پرسیدی اونم ی جواب واحد داده ک ار کمی چاق شی خوبه دیگ نپرس توجهش به این موضوع ...

ما تازه ازدواج کردیم ومن فقط یکبار پرسیدم آخه باصحبت هاش نگزانم کرده بود که پرسیدم من چاق بشو نیستم نگرانم اون چاق بخواد ومن متنفراز اندام اون سبک زن ها ودوروبرش پره اززن چاق ازشانس قشنگ من🥺

خودتوبخاطر هوس یکی دیگه مریض نکن😂بخدا هزار تا درد داره. فشارخون. چربی. خدایی نکرده سکته.

نه من هرگززززز میگم متنفرم ازچاقی تازه بخوامم درحد دوسه کیلو بیشتر چاق نمیشم دوردبریای چاقش وحرفش نگرانم کرده🥺تاپیک بعدیمم ببین

ما تازه ازدواج کردیم ومن فقط یکبار پرسیدم آخه باصحبت هاش نگزانم کرده بود که پرسیدم من چاق بشو نیستم ...

خب تو چاق بشو نیسی اونم سلیقش ی کم چاق تره سخت نگیر منم شوهر مو مشکی دوس داشتم و الانم مو مشکی خوشم میاد اما همین بور بلوند خودمو با دنیا عوض نمیکنم شوهرت هم مث من

خب تو چاق بشو نیسی اونم سلیقش ی کم چاق تره سخت نگیر منم شوهر مو مشکی دوس داشتم و الانم مو مشکی خوشم ...

اون چاقتر میخواد ونباید سخت بگیره من ک چیزی نمیخوام وسخت نمیگیرم فقط نگرانم ما زن ها با آقایون متفاوتیم اخه عزیزم 😔🥺

چرا خدا درو تخته رو به نمیندازه؟من کاملا برعکسم

ای خدا حرف منم اینه کاش شوهرم عاشق وکشته مرده ی اندامم بود ودوروبریای چاقشو نمیگفت ونمیدیدم حالا بگه اره چاق شو به ختده وبخوابه ☹😔🥺