2789
وا این چه سوالیه مگه همه قراره یه سلیقه داشته باشن؟ اینجور باشه هیچچاقی نباید ازدواج کنه.

ن اشتباه نکن من گفتم برخی اقایون چرا اتقدر چاقی دوست دارن نمونش شوهرمن

من کاملا میدونمو آگاهم برخی مردا لاغر یاحتی اسکینی دوست دارن بیشتریا هم فیتت ومناسب مثل اندام من توو پردوست دارن وبرخی هم چاق

حرف من اینه من لاغرم ولی تووپر یعنی مناسب وفیت وخیلی خوش اندام تمام خواستگارام میگفتن مثل تو لاغر وخوش اندام میخوایم حالا شوهرمن که قلات میگفت عالی ای ازهرلحاظ وفوق العاده ای و... ولی اوتموقعدها هم میگفت یه کم چاق شو میگفتم نه گفتم ازدواج کردیم یعنی دیگه کاملا اوکیه ازش پرسیدم توهنوزم دوست داری من چاق شم خندید گفت آره یه کم چاق شی بدنیستا خندید وگفت شب بخیر وخوابید 😏

برخی مردا لاغر یاحتی اسکینی دوست دارن بیشتریا هم فیتت ومناسب مثل اندام من توو پردوست دارن وبرخی هم چ ...

شوهر من میبینه یکم شکمم گنده شده یه ذوقی میکنه😂هی میگه غذا بخور چاق شی یا زیاد تحرک نکن لاغر نشی🤣 ولی ناراحت نمیشم اخه میدونم هیز نیست خیلیم از همه چیم تعریف میکنه حالا دوست داره دیگه چیکار کنم منم اصلا استعداد چاقی ندارم🤦🏼♀️😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من میبینه یکم شکمم گنده شده یه ذوقی میکنه😂هی میگه غذا بخور چاق شی یا زیاد تحرک نکن لاغر نشی🤣 ...

شوهر منم عالیییه شکرخدا وعاشق منه من آخه چاقی دوست ندارم اه متنفرم چیه چاقی منو دیده پسندیده به به چه چه کرده البته هنیشه میکفت چاق دوست دارم ولی توعالی ای حالا ک پرسیدم میخواستم بگه نه من اندام تورومیخوام واقعا گفت آره یه کم چاق بشی بدنیستا خندیدوخوابید درجا 😄🤷♀️🙈🤦🏾♀️

ب همون دلیل ک همسر من لاغر دوست داره و از چاق متنفره سلیقه است

کش هنسرمنم عاشق اندامم بود حتی به شوخی درجوابم باختده تمیگفت آره یه کم چاقی خوبه وبدنیستا همون که عاشق منه اندام منو هنیشه نیگفت بهترین وعالی ای ولی من هنیشه میدونستم چاق میخواد ولی میگه اندام تو نحشره فوق العاده س انشب که پرسیدم گفتم جاق شم گفت باختده یه کم چاق شی بدنیستا نیدونه من رژیمم وازچاقی متنفر کاش دیگه جاقی دوست نداشت کاش فقط یه شوخی باشه

همسر منم همینه همیشه ک رژیم میگیرم میگ میبرمت رو ترازو زیاد کم کرده باشی باید چاق بشی

من نمیخوام چاق شم والا هیکلم عالیه شکرخدا هنه میگن شوهرمنم همیشه میگه مجردی میگفت یه کم چاق بامن اشناشد میگفت تو عالی ای ازدواج کردیم الان میپرسم میگه اره چاق شی بدنیستا اخه باخنده وبعد درجا خوابید مننگرانم میگم نکنه واقعا چاق میخواد و منم که متنفرم ازچاقی شایدم فقط شوخی بوده واقعا نگران شدم🥺 تا فردا ازش بپرسم

شوهر منم عالیییه شکرخدا وعاشق منه من آخه چاقی دوست ندارم اه متنفرم چیه چاقی منو دیده پسندیده به به چ ...

خب چی میشه حرفی بدی نزده که چیزی که دوست داره گفته حساس نشو بذار علایقشو بهت بگه شوهر منم میگه خب چیز بدی نیست ناراحتی نداره

مثلا شوهر من از موی بدن به شدت بیزاره بهم گفته منم خیلی مراقبم همیشه تمیز باشم ادما باید علایقشونو بگن ولی اگه طرفو تحت فشار بذارن بده که شوهرت اینطور نیست

خب چی میشه حرفی بدی نزده که چیزی که دوست داره گفته حساس نشو بذار علایقشو بهت بگه شوهر منم میگه خب چی ...

نه عزیزم من حساس نیستم اصلا وابدا وهرگز نمیگم حرف خوبی نزده یا بد زده من نکران شدم جون من متتفرم هرچاقی واگراون واقعا چاق بخواد من موندم چه کنم این منو ناراحت میکنه نه تظر اون بنده خدا هینک من متنفرم هزچاقی ولی شوهرم طفلک بندهرخدا واقعا چاق بخواد شایدم شوخی بود هرچیه من ب شرت ازچاق شدنم متنفرم☹

من نمیخوام چاق شم والا هیکلم عالیه شکرخدا هنه میگن شوهرمنم همیشه میگه مجردی میگفت یه کم چاق بامن اشن ...

عزیزم دیگ یبار پرسیدی اونم گفته اره چرا باز بپرسی دلت میخواد دروغ بشنوی؟خب چاقتر دوس دار توم خیلی چیزا دوس داشتتی همش ک تو این مرد نیس بی خیال انقد عاشق خودت باش ک این مهم نباش برات همین از سرش زیادیه منم همسرم سینه بزرگ دوس دار اما خودشم بکشه همینه

منم دیدم میگن چاق دوس دارن حالا چاااق اون طور که ن ولی توپر با برجستگی دوس دارن انگار😂😂😂😂

خب اخه من توو پرم و سینه وباسنم برجسته هست و کمرم باریکه چتقی ولی اصلا وابدا دوست ندارم اگر بگه واقعا چاق شو چون امشب درجواب سوالن طفلک ب خنده گفت وخوابید ولی میگم اگرجدی باشه من چه کنم یعنی همش توو رژیمم چاق تشم چاقی متنفرم ای خدا خداکنه فردابگه شوخی بود و چاق نخواد بشم 🙈

نه عزیزم من حساس نیستم اصلا وابدا وهرگز نمیگم حرف خوبی نزده یا بد زده من نکران شدم جون من متتفرم هر ...

تو حالا یکم چاق شو ولی نه بیش از انداره که از علایق خودت دور شه بعو بگو عشفم به خاطر تو سه کیلو اضافه کردم اون بنده خدام دلش خوش شه😁

تو حالا یکم چاق شو ولی نه بیش از انداره که از علایق خودت دور شه بعو بگو عشفم به خاطر تو سه کیلو اضاف ...

اگر چاقی بخواد عین زنای دورش با یه کیلو اصلا وابدا راضی نمیشه باید ۱۰_۱۵ کیلو حتی ۲۰ کیلو حداقل چاق شم😔🥺☹