2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😐من خودم چاقم متنفرم از چاقی

ای جان الهی من لاغرم وتووپر وخیلی خوش اندام تمام خواستگارام میگفتن لاغر حالا شوهرمن که میگفت عالی ای ولی یه کم چاق شو گفتم ازدواج کردیم یعنی دیگه کاملا اوکیه ازش پرسیدم توهنوزم دوست داری من چاق شم خندید گفت آره یه کم چاق شی بدنیستا خندید گفت شب بخیر وخوابید 😏

آقایون همیشه اونی رو میخوان که خانمشون نیست!!!

آخه چرا☹

من لاغرم وتووپر وخیلی خوش اندام تمام خواستگارام میگفتن لاغر حالا شوهرمن که میگفت عالی ای ازهرلحاظ ولی یه کم چاق شو گفتم ازدواج کردیم یعنی دیگه کاملا اوکیه ازش پرسیدم توهنوزم دوست داری من چاق شم خندید گفت آره یه کم چاق شی بدنیستا خندید وگفت شب بخیر وخوابید 😏

ای جان الهی من لاغرم وتووپر وخیلی خوش اندام تمام خواستگارام میگفتن لاغر حالا شوهرمن که میگفت عالی ای ...

من عاشق لاغریم همیشه خدا درگیر رژیمم متنفرم از چاقی نظر شوهرمم برام مهم نیست واقعا🫤😕

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
شوهر منم همینهزمان جنگ باشگاه ها تعطیل شد از خوشحالی میخواست پرواز کنه

واقعا آخه چرا بخدابرخی لاغرربرخی اسکینی دوست دارن بیشتریا هم فیتت ومناسب مثل اندام من توو پردوست دارن

من لاغرم ولی تووپر وخیلی خوش اندام تمام خواستگارام میگفتن لاغر حالا شوهرمن که میگفت عالی ای ازهرلحاظ ولی یه کم چاق شو گفتم ازدواج کردیم یعنی دیگه کاملا اوکیه ازش پرسیدم توهنوزم دوست داری من چاق شم خندید گفت آره یه کم چاق شی بدنیستا خندید وگفت شب بخیر وخوابید 😏

توو پر شاید ولی چاق فک نکنم

برخی لاغر یاحتی اسکینی دوست دارن بیشتریا هم فیتت ومناسب مثل اندام من توو پردوست دارن وبرخی هم چاق

من لاغرم ولی تووپر یعنی مناسب وفیت وخیلی خوش اندام تمام خواستگارام میگفتن لاغر حالا شوهرمن که میگفت عالی ای ازهرلحاظ ولی یه کم چاق شو گفتم ازدواج کردیم یعنی دیگه کاملا اوکیه ازش پرسیدم توهنوزم دوست داری من چاق شم خندید گفت آره یه کم چاق شی بدنیستا خندید وگفت شب بخیر وخوابید 😏

سلیقه ها متفاوته دیگه

آره خب برخی لاغر یاحتی اسکینی دوست دارن بیشتریا هم فیتت ومناسب مثل اندام من توو پردوست دارن وبرخی هم چاق

من به شوهر خودم کاردارم منو انتخاب کرده حالا میگه چاق

من لاغرم ولی تووپر یعنی مناسب وفیت وخیلی خوش اندام تمام خواستگارام میگفتن لاغر حالا شوهرمن که میگفت عالی ای ازهرلحاظ ولی یه کم چاق شو گفتم ازدواج کردیم یعنی دیگه کاملا اوکیه ازش پرسیدم توهنوزم دوست داری من چاق شم خندید گفت آره یه کم چاق شی بدنیستا خندید وگفت شب بخیر وخوابید 😏

والا من چاق نمی زاره لاغر بشم. میگم چیه چاقی

برخی مردا لاغر یاحتی اسکینی دوست دارن بیشتریا هم فیتت ومناسب مثل اندام من توو پردوست دارن وبرخی هم چاق

ب همون دلیل ک همسر من لاغر دوست داره و از چاق متنفره سلیقه است

بله میدونم سلیقه ست برخی مردا لاغر یاحتی اسکینی دوست دارن بیشتریا هم فیتت ومناسب مثل اندام من توو پردوست دارن وبرخی هم چاق

حرف من اینه ک

شوهر منم دوست داره حالا منم قلمییی🤣

برخی مردا لاغر یاحتی اسکینی دوست دارن بیشتریا هم فیتت ومناسب مثل اندام من توو پردوست دارن وبرخی هم چاق

من لاغرم ولی تووپر یعنی مناسب وفیت وخیلی خوش اندام تمام خواستگارام میگفتن لاغر حالا شوهرمن که میگفت عالی ای ازهرلحاظ ولی یه کم چاق شو گفتم ازدواج کردیم یعنی دیگه کاملا اوکیه ازش پرسیدم توهنوزم دوست داری من چاق شم خندید گفت آره یه کم چاق شی بدنیستا خندید وگفت شب بخیر وخوابید 😏اگرراست وجدی گفته باشه من ازچاقی متنفرم گفت و درجام خوابید 😁🤷♀️