2777
2789

مهارت کسب کن تجربه کن تا یاد بگیری

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مهارت نباشه هیچ ذکر و دعایی کارگر نیس

من اون روزایی که اخراجم کردن سرکار تسبیح از دستم نمیفتاد

اینقدر ذکر میگفتم

ولی خوب همکارام اینقدر زیرآبمو زدن که بیرونم کردن

تو کارم ضعیف بودم و کند

خیلیم رو خودم عیب میذاشتم و هی به همکارا و مدیرام میگفتم

همه زندگیمو همه مریضیامو همه نقطه ضعفامو لو داده بودم

تو این کارا رو نکن مطمئنا تو کارت پیشرفت میکنی

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

وقتی مهارت نباشه هیچ ذکر و دعایی کارگر نیسمن اون روزایی که اخراجم کردن سرکار تسبیح از دستم نمیفتادای ...

اره موافقم با همه این موارد بخدا من دارم تموم تلاشم میکنم و همینطور تجربه کسب میکنم،ولی به قول تو زیرآب زن زیاد دارم

اره موافقم با همه این موارد بخدا من دارم تموم تلاشم میکنم و همینطور تجربه کسب میکنم،ولی به قول تو زی ...

نمیدونم چرا حس میکنم ضعیف باشی زیرآبتو میزنن

اگه قوی باشی هیچ کاری ازشون برنمیاد

برا من که اینجور بود

انشالله موفق باشی عزیزجان و به دور از آدمای بیوجدان و نامرد و زیرآب زن...

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

نمیدونم چرا حس میکنم ضعیف باشی زیرآبتو میزنناگه قوی باشی هیچ کاری ازشون برنمیادبرا من که اینجور بودا ...

آفرین دقیقا بقیه هم اشتباه میکنن ولی بلدن از خودشون دفاع کنن ولی من نه،من حس میکنم گواهی بی گناه توبیخ میشم،یعنی اشتباهی نمیکنم ولی همیشه همه چیز سر من شکسته میشه،هر کار درستی هم انجام میدم به چشم هیچ کس نمیاد

جدی چیکار کنم کاش ذکری بود پیش کارفرما عزیز میشدم

من پیش یکیشون ( یکی از مدیرامون) خیلی عزیز بودم

چن بار که چه عرض کنم

هزاربار ازم دفاع کرد

ولی دیگه خیلی تکرار شد اون بنده خدام گفت دیگه از من کاری برنمیاد

الان فکرشو میکنم میگم کاش پوست کلفت بودم بقیه هرکاری میکردن به کتفم میگرفتم وارد بازیشون نمیشدم

اینجوری شاید به جای من اونا رو اخراج میکردن فقط

ببین هیچ وقت کارفرما نیروی سازگار رو اخراج نمیکنه

قوی باش و سازگار و اصلا شکایت کسی به مدیریت نبر یا سروصدا راه ننداز حتی اگه حق با توهه

مطمئن باش کارفرما پشتته

با خودم میگم کاش برمیگشتم عقب

اون مدیرمون که دوسم داشت خیلی بم گفت از این گوش بشنو از اون گوش در کن

ولی من خیلی ناراحت میشدم . سخت بود تهمت بت بزنن هیچ نگی

ولی الان میگم کاش تحمل میکردم و به کتفم میگرفتم

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻