2789
عنوان

هدف خدا

33 بازدید | 16 پست

از آفرینش این جهان مزخرف چی بود؟ که به یه عده پول بده به یه عده نده؟ که اون دسته اول فخر بفروشن به اون دسته دوم؟ که بعضیا واسه کوچکترین چیزا شرمنده بچه هاشون بشن ؟ که آرزوهای بعضیا بشه خاطرات عادی یه عده دیگه؟ به بعضیا پول داده خونواده داده قیافه داده سلامتی داده بعد به یه عده هیچکدومو که نداده هیچ هر روزم یه مصیبت می ریزه سرش این فرق نیست؟ عدالت خدا کجاست؟ اصلا خود خدا کجاست؟ انقدر تو این دنیا دوییدیم و نرسیدیم خسته شدیم دوتا دکمه هم نذاشته یا back بزنیم یا speed

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا طبق چیزی که میگن در واقع هدف ما تقرب به خداست حالا هر کی یه جور به خدا میرسه یکی هن بخاطر شرایط سخت از خدا ناامید میشه و اصلا بهش باور نداره

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

شاید اون دنیا جبران بشه عزیزم

از کجا معلوم اون دنیا باشه؟

اصلا چرا اینجا عذابمون میده که اون دنیا بخواد جبران کنه؟

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

کلا طبق چیزی که میگن در واقع هدف ما تقرب به خداست حالا هر کی یه جور به خدا میرسه یکی هن بخاطر شرایط ...

کاش دستمونو بگیره ماهم یه بار ببینیمش شاید ایمان بیاریم

کاش دستمونو بگیره ماهم یه بار ببینیمش شاید ایمان بیاریم

امیدوارم هر چی مشکل داری برات حل بشه ولی اینو میدونم آدم اگر توی یه موقعیت سخت هست به نفع خودشه بارها به این موضوع رسیدم و گفتم اگر خدا منو تو اون شرایط نمیذاشت شاید به این موضوعات هیچوقت دست پیدا نمیکردم

عدالتی وجود داره که خونواده مزخرف من توی بدترین و سختترین بازم منت میذارن من که هیچ وقت بابت رفتارشو ...

خونواده منم داغون بودن منو به زور از سرشون وا کردن دادن به یکی گداتر از خودشون که فقط دو متر زبون داره سالهاست خودم کار کردم خرج خودم و بچه هامو میدم هنوزم ازم طلبکاره بعد به مادرم گلایه میکنم میگه شکر کن مردم شوهر گیرشون نمیادicon میگم چشم

امیدوارم هر چی مشکل داری برات حل بشه ولی اینو میدونم آدم اگر توی یه موقعیت سخت هست به نفع خودشه باره ...

والا من ۳۷ ساله تو سختی ام

سالهاست دارم سوزن میزنم که گشنه نمونم که بچه هام حسرت نکشن خداروشکر تا تونستم بهشون رسیدم اما الان چشمام ضعیف شده دیگه نمیتونم مثل قبل کار کنم الان از کجا بیارم خرجشونو بدم؟ طفلک بچه هامو یه دل سیر بغل نکردم که کار کنم اینم ....

والا من ۳۷ ساله تو سختی ام سالهاست دارم سوزن میزنم که گشنه نمونم که بچه هام حسرت نکشن خداروشکر تا تو ...

عزیزم ایشالله حل میشه اول برو دکتر چشمات خیلی مهمه بعد ببین میتونی بری جایی استخدام بشی مثلا مغازه های لباس فروشی که به کارمند خانم نیاز دارن یا حتی آگهی ها رو هم چک کن